Ολυμπιακός: Εκ νέου σενάρια για Κάμπελ!

Το όνομα του Τζόελ Κάμπελ… στοιχειώνει ακόμα το λιμάνι του Πειραιά! Ο Κοσταρικανός επιθετικός βρίσκεται και πάλι στο μεταγραφικό προσκήνιο των «ερυθρόλευκων», καθώς η Άρσεναλ εξετάζει εκ νέου το ενδεχόμενο να τον παραχωρήσει δανεικό.

Ο διεθνής παίκτης δεν έχει πάρει τον χρόνο συμμετοχής που περίμενε από τον Αρσέν Βενγκέρ, γεγονός που τον έχει ενοχλήσει ιδιαίτερα. Παράλληλα, ο Αλσατός τεχνικός δεν δείχνει να υπολογίζει τον Κάμπελ στα βασικά του πλάνα για την επόμενη περίοδο, καθώς βρίσκεται σε αναζήτηση νέων επιθετικών.

Ο Κοσταρικανός άσος των «κανονιέρηδων» σκέφτεται να ζητήσει μεταγραφή, ανοίγοντας νέο φάκελο ενόψει του καλοκαιριού. Σκοπός του είναι να αγωνίζεται σε μία ομάδα που τον υπολογίζουν στα βασικά πλάνα τους.

Η μετακίνησή του τον Γενάρη στην ισπανική Βιγιαρεάλ δεν πρόσφερε κάτι το ιδιαίτερο στον 22χρονο παίκτη, καθώς από τα 20 παιχνίδια που αγωνίστηκε, μόλις στα 7 ήταν βασικός. Η επιστροφή του στο Λονδίνο αναμένεται να δρομολογήσει εξελίξεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να τον οδηγήσουν και πάλι στο λιμάνι του Πειραιά, καθώς ο Ολυμπιακός παρακολουθεί την περίπτωσή του και είναι έτοιμος να δράσει.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα