Ολυμπιακός: Η αποστολή ενόψει Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Με τον Εστεμπάν Καμπιάσο στην αποστολή του, αλλά δίχως τον Τσόρι Ντομίνγκεζ θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Μάρκο Σίλβα, ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του για το παιχνίδι της Τετάρτης (4/11, 21:45), το αποτέλεσμα του οποίου θα κρίνει, εν πολλοίς, την πρόκριση των πρωταθλητών Ελλάδος στην επόμενη φάση του κορυφαίου, σε επίπεδο συλλόγων, θεσμού.

Ο Καμπιάσο είχε τραυματιστεί τις παραμονές του πρώτου ματς με τους Κροάτες, ωστόσο ξεπέρασε το πρόβλημά του και τέθηκε στη διάθεση του Σίλβα. Στον αντίποδα, εκτός έμεινε ο Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ, ο οποίος ταλαιπωρείται από θλάση. Εκτός έμεινε και ο Γιάννης Μανιάτης που συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασής του, αλλά και οι Φουστέρ και Ντουρμάζ που είναι εκτός λίστας.

Η αποστολή των «ερυθρόλευκων» απαρτίζεται από τους: Ρομπέρτο, Καπίνο, Μποτία, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Ερνάνι, Ιντέγε, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Σαλίνο, Σεμπά και Σιόβα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα