Ολυμπιακός: Θέαμα και πολλά γκολ θέλει ο Μπέντο με Αρούκα

Την πρόκριση με καλό θέαμα και πολλά γκολ θέλει να συνδυάσει ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πάουλο Μπέντο, όπως δήλωσε κατά την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν τον επαναληπτικό αγώνα για τα play off του Europa League κόντρα στην πορτογαλική Αρούκα.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων»:

«Κάθε αγώνας είναι διαφορετικός, εμείς θέλουμε να έχουμε το δικό μας χαρακτήρα και στο αυριανό θα πρέπει να μην μείνουμε στο 1-0, να είμαστε επιθετικοί, να παίξουμε σα να μην έχει σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι. Σκοπός μας είναι να βάλουμε πολλά γκολ.

Σίγουρα όσο περνά ο καιρός τα πράγματα γίνονται καλύτερα, γνωρίζουμε την ομάδα και τους παίκτες. Στο μυαλό μα αυτή τη στιγμή είναι η στρατηγική για αυτά τα δύο παιχνίδια. Καθώς περνούν οι ημέρες είμαστε όλο και σε καλύτερο δρόμο κι η δουλειά μας γίνεται όλο και καλύτερη.

Ο πρώτος στόχος μας είναι η πρόκριση, οι παίκτες μας ξέρουν τι πρέπει να κάνουν, ενώ περιμένουμε από την Αρούκα να επιτεθεί. Ωστόσο, στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε ένα ωραίο παιχνίδι για να πάρουμε την πρόκριση και δεν έχουμε στόχο μόνο το αποτέλεσμα.

Δεν ωφελεί να μιλάς για ό,τι έγινε στο παρελθόν. Πρέπει να δείχνουμε σεβασμό στη δουλειά του καθενός. Στόχος μας είναι να περάσουμε, γι’ αυτό προπονούμαστε και τα πρόσωπα είναι χαμογελαστά όταν έρχονται νίκες. Ξέρουμε ότι θα είναι πολύ δύσκολος ο αντίπαλος αύριο διότι θα είναι διαφορετικός. Αν παρουσιάσουμε το πρόσωπο των 60 πρώτων λεπτών της Πορτογαλίας, δεν θα έχουμε πρόβλημα.

Αναφέρεστε κυρίως στην αποχώρηση του Ντουρμάζ και ίσως αναφέρεστε σε παίκτες που έχουν έρθει ή θα έρθουν. Αυτή τη στιγμή σχεδιάζουμε τη νίκη για το αυριανό ματς και το μυαλό μας δεν είναι καθόλου σε παίκτες που ίσως έρθουν μέχρι το τέλος Αυγούστου. Δουλεύουμε μόνο με τους παίκτες που είναι στην ομάδα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα