«Ο Ολυμπιακός θα κυνηγήσει μία ιστορική νίκη»!

Με… φουλ επιθετικό σχήμα… παρατάχθηκε μπροστά στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου της ιταλικής εφημερίδας, Tuttosport, ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Μίτσελ Γκονζάλεθ, δηλώνοντας πως η ομάδα του θα παίξει για τη νίκη κόντρα στη Γιουβέντους!

Ο Ισπανός προπονητής εμφανίστηκε πιο αποφασιστικός από ποτέ, γεμάτος αυτοπεποίθηση για τους παίκτες του και με άκρως επιθετικό στυλ, ξεκαθάρισε πως αν για τη Γιουβέντους είναι τελικός, τότε τελικός είναι και για τους «ερυθρόλευκους». Αναλυτικά όσα δήλωσε στο ιταλικό Μέσο για την αναμέτρηση του Champions League κόντρα στη «γηραιά κυρία»:

«Θα αντιμετωπίσουμε μία σπουδαία Γιουβέντους. Θα είναι σαν πληγωμένο λιοντάρι. Έτσι, χρειάζεται να είναι τεράστιος και ο Ολυμπιακός. Στόχος μας είναι να έρθουμε στο Τορίνο για να κερδίσουμε. Πιστεύω ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε πρόβλημα στη Γιουβέντους, αφού γνωρίζουμε ότι δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι μόνο και μόνο επειδή κερδίσαμε στο πρώτο μεταξύ μας ματς. Αν λάβουμε υπ’ όψιν μας την ήττα από την Τζένοα και το γεγονός ότι έχουμε κερδίσει τον Παναθηναϊκό, στον ψυχολογικό τομέα είμαστε καλύτερα. Ωστόσο, η Γιουβέντους είναι το φαβορί, πόσω μάλλον από τη στιγμή που θα παίξουμε στην έδρα της.

Γνωρίζω τι πρέπει να κάνω για να φανεί ο Ολυμπιακός όπως πρέπει. Για αυτό είμαι σίγουρος. Δεν θα φοβηθούμε, θα παίξουμε με υπερηφάνεια. Δεν θα παίξουμε αμυντικά, θα προσπαθήσουμε να βάλουμε τουλάχιστον ένα γκολ.

Εάν περιμένει πίσω τη Γιουβέντους, εάν είσαι φοβισμένος, δεν θα βγεις ζωντανός. Αυτό δεν είναι το παιχνίδι που φαντάζομαι. Θέλω ο Ολυμπιακός να κυνηγήσει μία ιστορική νίκη. Είμαστε μία ομάδα υψηλού επιπέδου για αυτό θέλουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε σε υψηλό επίπεδο, παρότι στα χαρτιά δεν είμαστε τόσο ισχυροί.

Ο Αλέγκρι είπε ότι θα είναι σαν τελικός, τότε αυτό σημαίνει ότι θα είναι ένας τελικός για εμάς. Έχει δίκιο. Για αυτό θα πρέπει να τους εκπλήξουμε με το θάρρος και την υπερηφάνεια μας. Αναγκάζοντας να τους πιέσουμε σε όλο το γήπεδο. Να τρέξουμε, να τρέξουμε ξανά και ξανά. Να παρουσιάσουμε μεγάλη επιθετικότητα, να δώσουμε τα πάντα. Επίσης, έχω στο μυαλό μου μία έκπληξη όσον αφορά την τακτική. Μπορεί να μην είναι κάποιος συγκεκριμένος παίκτης, αλλά το πνεύμα της ομάδας. Να λειτουργήσουμε σαν ομάδα, χωρίς να έχουμε τα αστέρια που έχει η Γιουβέντους.

Δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι η Ρόμα θα πάρει το πρωτάθλημα από τη Γιουβέντους. Ωστόσο, εκείνο που γνωρίζω με σιγουριά είναι ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει το πρωτάθλημα, εδώ στην Ελλάδα. Το καλοκαίρι μιλήσαμε για τον Τζιονβίκο εδώ στον Ολυμπιακό. Ξέρουμε ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή παγκόσμιας κλάσης. Ωστόσο, για εμάς είναι ένα απίθανο όνειρο, όχι για οικονομικούς λόγους».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα