Ολυμπιακός και… άλλοι τρεις για Κάσπερ Σμάιχελ!

Τέσσερις ομάδες, μεταξύ των οποίων και ο Ολυμπιακός, ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Δανού τερματοφύλακα Κάσπερ Σμάιχελ, του οποίου το συμβόλαιο με τη Λέστερ εκπνέει το καλοκαίρι!

Το φλερτ των «ερυθρόλευκων» με τον Δανό πορτιέρο χρονολογείται αρκετά χρόνια πίσω στο παρελθόν, όταν ακόμη ανήκε στην Μάντσεστερ Σίτι. Το υψηλό κόστος απόκτησής του ήταν αποτρεπτικό για τον ελληνικό σύλλογο, ο οποίος όμως, ουδέποτε σταμάτησε την παρακολούθηση του παίκτη. Το γεγονός ότι το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τη Λέστερ, ανοίγει το δρόμο στους πρωταθλητές Ελλάδας, οι οποίοι όμως, θα έχουν μεγάλο ανταγωνισμό σε επίπεδο… συμβολαίου, καθώς για την περίπτωση του Δανού έχουν εκφράσει ενδιαφέρον οι αγγλικές Σαουθάμπτον, Άρσεναλ και η Μίλαν.

Ο Κάσπερ Σμάιχελ είναι γιός του άλλοτε μεγάλου γκολκίπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πέτερ Σμάιχελ και παρότι η Λέστερ θέλει να του ανανεώσει το συμβόλαιο, ο ίδιος θεωρεί ότι μπορεί να πετύχει μία καλύτερη μεταγραφή, σε σύλλογο που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της χώρας του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας του, που έχει αναλάβει και ρόλο μάνατζερ, δεν θα απαντήσει στις προτάσεις των αγγλικών συλλόγων, καθώς περιμένει τις προσφορές της Μίλαν και του Ολυμπιακού. Φαίνεται πως η οικογένεια Σμάιχελ έχει σκοπό να αγωνιστεί εκτός Βρετανικών γηπέδων. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Ολυμπιακός έχει ένα ακόμη πλεονέκτημα υπέρ του, καθώς ο Κάσπερ Σμάιχελ προορίζεται για βασικός, γεγονός που θα μετρήσει πολύ στην απόφαση του Δανού γκολκίπερ.

Ο προπονητής της Λέστερ, πάντως, θέλει να διατηρήσει τον Σμάιχελ στο δυναμικό της ομάδας του, καθώς, όπως δήλωσε, είναι ένας τερματοφύλακας που κάνει τη διαφορά. Η Λέστερ έχει εξασφαλίσει την άνοδό της στην Premier League και σίγουρα αν χάσει τον βασικό της πορτιέρο, θα αποδυναμωθεί σημαντικά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα