Ολυμπιακός: Νέα σενάρια για Ντουρμάζ και Τράμπζονσπορ

Ο αποκλεισμός του Τζίμι Ντουρμάζ από τη λίστα του Ολυμπιακού για το Champions League αναζωπύρωσε τα σενάρια περί μεταγραφής του Σουηδού ποδοσφαιριστή, καθώς σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα, βρίσκεται στη λίστα της Τράμπζονσπορ.

Ο Σουηδός μεσοεπιθετικός ήταν μεταξύ των εκλεκτών του Μάρκο Σίλβα, στην αρχή της προετοιμασίας, παίρνοντας μέρος στα περισσότερα φιλικά των «ερυθρόλευκων», ενώ μετρά και δύο συμμετοχές στα ισάριθμα παιχνίδια στη Super League. Παρόλα αυτά, έμεινε εκτός λίστας.

Αμέσως μετά τον αποκλεισμό του, δημοσιεύματα από την Τουρκία τον έφερναν πολύ κοντά σε μεταγραφή σε σύλλογο της γειτονικής χώρας και συγκεκριμένα στην Τράμπζονσπορ. Άλλωστε, στο παρελθόν, το «συγκρότημα» της Τραπεζούντας είχε ενδιαφερθεί για τον διεθνή άσο, όμως, δεν κατέθεσε επίσημη πρόταση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από την Τουρκία, η Τράμπζονσπορ εμφανίζεται να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο απόκτησής του τις επόμενες μέρες, μια και δεν έχει «κλείσει» ακόμα το «παράθυρο» των μεταγραφών, ενώ δεν αποκλείεται να κάνει την… κίνησή της στην περίοδο του Ιανουαρίου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα