Ολυμπιακός: Οι δύο επιλογές για την αντικατάσταση του Ρομπέρτο

Δεδομένη θεωρείται, πλέον, στο λιμάνι του Πειραιά η αποχώρηση του Ρομπέρτο Γκάγκο, γεγονός που υποχρεώνει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να εξετάσουν τις επιλογές που έχουν για την αναπλήρωση του κενού που θα αφήσει πίσω του ο Ισπανός πορτιέρο.

Ο Μάρκο Σίλβα δεν θεωρεί έτοιμο για το βασικό σχήμα τον Στέφανο Καπίνο, παρ’ ότι ο διεθνής γκολκίπερ αποκτήθηκε γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο. Ως εκ τούτου, εξετάζονται λύσεις με μεγαλύτερη εμπειρία. Ο Πορτογάλος τεχνικός των «ερυθρόλευκων» έχει δύο περιπτώσεις, για τις οποίες έχουν γίνει ήδη οι πρώτες επαφές.

Ο πρώτος είναι ο Ουκρανός γκολκίπερ της Μπεσίκτας Ντένις Μπόικο, ο οποίος βρίσκεται με την εθνική του ομάδα στο Euro, ενώ στον Ολυμπιακό το γνωρίζουν από τα παιχνίδια με την Ντνίπρο στο Europa League πριν από δύο χρόνια. Για τον παίκτη ενδιαφέρεται και ο ΠΑΟΚ, γεγονός που αυξάνει το ενδιαφέρον σε κάθε περίπτωση. Μάλιστα η Μπεσίκτας είναι θετική στο να παραχωρήσει με την μορφή δανεισμού τον 28χρονο τερματοφύλακα.

Ο δεύτερος είναι ο Ούγκο Βεντούρα της Μπελενένσες. O 28χρονος Πορτογάλος ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Πόρτο και φυσικά ο Μάρκο Σίλβα τον γνωρίζει πολύ καλά. Βέβαια υπάρχει και η περίπτωση του Διούδη, με την Μπριζ να αξιώνει ένα ποσό που φτάνει στις 250.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα