Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός και στην Αμερική!

Η συνεργασία της Euroleague με το επίσημο κανάλι του ΝΒΑ ξεκίνησε και την Κυριακή οι Αμερικάνοι φίλοι του αθλήματος, αλλά και η συνδρομητές του NBA TV εκτός των ΗΠΑ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για την 16η αγωνιστική της σπουδαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Το ελληνικό μπάσκετ διαφημίζεται ήδη στο ΝΒΑ, καθώς ο Γιάννης Αντετοκούμπο έχει αποσβολώσει τους φίλους του αθλήματος, αλλά τώρα μιλάμε για άλλου είδους «ρεκλάμα». Η συμφωνία για φέτος αφορά σε 20 παιχνίδια της Euroleague, τα οποία θα μεταδίδονται σε μαγνητοσκόπηση, καθώς το ευρωπαϊκό μπάσκετ δεν είναι ακόμη σε θέση να πουλήσει ζωντανούς αγώνες, οι οποίοι διεξάγονται πρωινές (εν ώρα εργασίας) ώρες Αμερικής.

Το ματς του ΣΕΦ θα μεταδοθεί το βράδυ της Κυριακής και ως γνωστόν, την Κυριακή τα παιχνίδια του ΝΒΑ διεξάγονται το μεσημέρι, οπότε το βράδυ το τηλεοπτικό πρόγραμμα είναι «γυμνό» από μπάσκετ. Θα «ντυθεί», όμως, με το μεγάλο ελληνικό ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός και μένει να δούμε τις αντιδράσεις των Αμερικάνων φιλάθλων στα φόρουμ του διαδικτυακού ΝΒΑ TV μετά τη μετάδοση του ματς.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα