Ολυμπιακός: Σεμπά, Μπαλάντα και Μας στο μεταγραφικό στόχαστρο

Ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση εξτρέμ, με τον Σεμπά της Εστορίλ να αποτελεί εισήγηση του Μάρκο Σίλβα, και δύο αμυντικών. Του Μπαλάντα της Ρίβερ Πλέιτ και του Εμάνουελ Μας της Σαν Λορέντσο.

Για τον πρώτο στην Αργεντινή υποστηρίζουν ότι οι νταμπλούχοι Ελλάδας κατέθεσαν πρόταση ύψους 2 εκατ. ευρώ, με τους «εκατομμυριούχους» να κρατούν το 50% σε περίπτωση μεταπώλησης.

Ωστόσο, ο αργεντίνικος σύλλογος αξιώνει το ποσό των 5 εκατ. ευρώ, ένα ποσό που σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα οι «ερυθρόλευκοι» ήταν έτοιμοι να δώσουν πριν από μερικές ημέρες.

Από εκεί και πέρα, στον Ολυμπιακό εξετάζουν το ενδεχόμενο να καταθέσουν νέα πρόταση 3 εκατ. ευρώ για ένα ποσοστό 60-70% του παίκτη. Εν τω μεταξύ, από την ίδια χώρα της Λατινικής Αμερικής προκύπτει η πληροφορία πως οι Πειραιώτες κατέθεσαν προσφορά ύψους 3 εκατ. ευρώ στη Σαν Λορέντσο για τον Εμάνουελ Μας.

Πρόκειται για 26χρονο αριστερό μπακ, ο οποίος έχει ιταλικό διαβατήριο και το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Εάν ισχύουν τα συγκεκριμένα ρεπορτάζ, δεν αποκλείεται να έχει σχέση και με τον Αρτούρ Μαζουακού, ο οποίος «πολιορκείται» από Ίντερ και Ρόμα.

Παράλληλα, στο «κάδρο» παραμένουν οι Άλεξ, Αντερλάντ, Ντόουγκλας, Ρολάντο και Ανχελέρι, χωρίς να υπάρχει κάτι χειροπιαστό αυτή τη στιγμή.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα