Ολυμπιακός: Στο στόχαστρο (και) της Λιόν ο Μαζουακού

Το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του Αρτούρ Μαζουακού εξέφρασε η διοίκηση της γαλλικής Λιόν, η οποία προχωρά σε αλλαγές στην αμυντική της γραμμή, μετά και τη συμφωνία που επιτεύχθηκε με την Μπαρτσελόνα για την παραχώρηση του Σαμουέλ Ουμτιτί.

Ο 22χρονος αριστερός μπακ των «ερυθρόλευκων» έχει «πακετάρει» τα πράγματά του εδώ και καιρό, αναμένοντας τις εξελίξεις στο μέτωπο των μεταγραφών. Οι προτάσεις που έχουν φτάσει στα γραφεία των πρωταθλητών Ελλάδος δεν είναι ικανοποιητικές, παρ’ ότι θεωρείται δεδομένη η παραχώρηση του παίκτη, ενώ έχει «κλείσει» και ο αντικαταστάτης του, ο οποίος θα είναι ο Ντε Λα Μπέγια της Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Στο θέμα του Μαζουακού με τη Λιόν εμπλέκεται και η περίπτωση του Λίντσεϊ Ρόουζ, με τον οποίο ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει σε προσωπικό επίπεδο, ενώ η γαλλική ομάδα τον είχε ήδη παραχωρήσει στη Λοριάν. Ο 24χρονος αμυντικός «πάγωσε» τις διαπραγματεύσεις και διεμήνυσε στη διοίκηση της ομάδας του πως προτιμά την Ελλάδα και τον σύλλογο του Πειραιά, καθώς επιθυμία του είναι να κατακτήσει τίτλους και να αγωνιστεί στο Champions League.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα