Ολυμπιακός: Φεύγει ο Ρομπέρτο, μένει ο Καπίνο, έρχεται ο Διούδης

Πολύ κοντά σε συμφωνία για την απόκτηση του τερματοφύλακα Σωκράτη Διούδη, ο οποίος ανήκει στη βελγική Κλαμπ Μπριζ, αλλά αγωνίζεται δανεικός στον Πανιώνιο, βρίσκεται ο Ολυμπιακός.

Οι Πειραιώτες έχουν δρομολογήσει από το περασμένο καλοκαίρι τις εξελίξεις για την αναπλήρωση του κενού που θα αφήσει ο Ρομπέρτο Γκάγκο, η αποχώρηση του οποίου θεωρείται, πλέον, δεδομένη στο λιμάνι.

Το έντονο ενδιαφέρον ξένων ομάδων και η επιθυμία του Ισπανού να επιστρέψει στην πατρίδα του, χωρίς να αποκλείει μία μεταγραφή σε άλλο μεγάλο πρωτάθλημα της Ευρώπης, υποχρέωσαν τους «ερυθρόλευκους» να προγραμματίσουν την επόμενη μέρα από νωρίς, προχωρώντας στην απόκτηση του Στέφανου Καπίνο από τη γερμανική Μάιντζ.

Ο διεθνής πορτιέρο προορίζεται για βασικός, καθώς τον πιστεύουν πάρα πολύ στον Ολυμπιακό. Ο Διούδης θα αποτελέσει την εναλλακτική λύση, δίχως να αποκλείεται ανατροπή στη σειρά, καθώς ο Μάρκο Σίλβα είναι μεν ένας προπονητής που λειτουργεί βάσει προγράμματος, αλλά σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις του παίζει και η εικόνα του κάθε παίκτη στην προπόνηση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα