Ομάδα αντιεξουσιαστών ισχυρίζεται ότι δηλητηρίασε γνωστά προϊόντα

Με συγκεκριμένες πολυεθνικές εταιρείες, φαίνεται να κήρυξαν «εμπάργκο» μία ομάδα αγνώστων, οι οποίοι αυτοαποκαλούνται «Μαυροπράσινοι Εμπρηστές» . Πριν από περίπου 16 ώρες, η συγκεκριμένη ομάδα δημοσίευσε στην ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου Indymedia, ένα κείμενο με τίτλο «Πράσινη Νέμεσις – Πράξη 3η» και ισχυρίζονται ότι δηλητηρίασαν διάφορα προϊόντα με υδροχλωρικό οξύ ενώ δημοσίευσαν και φωτογραφίες.

Πιο συγκεκριμένα, «Αυτές τις μέρες των χριστουγέννων χιλιάδες κόσμος αφήνει τον καναπέ για να κάνει τα απαραίτητα ψώνια για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι γεμίζοντας τις κενές υπάρξεις τους με καταναλωτικά σκουπίδια με όμορφα και αστραφτέρα περιτυλίγματα. Όλο αυτο το πανυγήρι εχει ως θύματα εκατομμύρια ζωντανά πλάσματα οπου είτε σφάζονται για να φτάσουν στο τραπέζι των ζωντανών/νεκρών, είτε στραγγίζονται μέχρι τελευταίας σταγόνας για να ικανοποιήσουν τις γευστικές ανάγκες τους

Όπως λένε οι ίδιοι, τα προϊόντα που έχουν δηλητηριάσει είναι « Coca Cola και Coca Cola light ενάμιση λίτρο, παριζάκι Υφαντής 500 και 350 γραμμάρια και το πλήρες γάλα της Δέλτα.» Σύμφωνα με το κείμενο που δημοσίευσαν, θα ξεκινήσουν να τα επανατοποθετούν από τις 20 ως τις 24 Δεκέμβρη.

Τέλος να σημειωθεί ότι, είναι το τρίτο κρούσμα σε διάρκεια τεσσάρων ετών.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα