Ομάρ: «Ήρθε η ώρα να κερδίσω τίτλους»

Μισές δουλειές από τον Ομάρ Ελαμπντελαουί. Ο Νορβηγός αμυντικός του Ολυμπιακού αποκάλυψε πως ήρθε στα γραφεία της ΠΑΕ πρόταση για την απόκτησή του, η οποία τελικά απορρίφθηκε. Δε μας είπε, όμως, ποια ήταν η ομάδα που τον ήθελε!

Ο 23χρονος αμυντικός μίλησε σε μέσο της πατρίδας του, όπου έκανε τις αποκαλύψεις, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει τον… ενδιαφερόμενο: «Στον Ολυμπιακό όλα πάνε τέλεια κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα. Το ενδιαφέρον που δείχνουν ομάδες δεν μπορεί να με αφήσει αδιάφορο, περνάει από το μυαλό μου, όμως η προσοχή μου επικεντρώνεται στο να παίξω ποδόσφαιρο. Ας μη συζητήσουμε για το ποια ομάδα με ζήτησε».

Ο εκ Μαρόκο προερχόμενος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού τόνισε επίσης: «Είναι σημαντικό που παίζω βασικός, ήμουν σε όλα τα παιχνίδια της Ευρώπης και αυτό με κάνει να νοιώθω σημαντικός. Θέλω, όπως κάθε ποδοσφαιριστής, να κερδίσω τίτλους. Θα είναι πολύ μεγάλη στιγμή για εμένα, καθώς θα είναι η πρώτη μου φορά και θα το χαρώ ιδιαίτερα»

Ο Ομάρ θεωρείται μία από τις πιο επιτυχημένες μεταγραφές των πρωταθλητών και δικαίως ακούει φέτος καλά λόγια για τη δουλειά του και την πρόοδό του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα