Ομοφυλόφιλος βίαζε τον γιο του παρέα με τον εραστή του!

Είναι από τις ειδήσεις που πραγματικά σε σοκάρουν και σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό. Δεν χωράει ανθρώπινος νους τα όσα αποκαλύφθηκαν στην Αργολίδα με έναν πατέρα ομοφυλόφιλο να βιάζει, παρέα με το φίλο του, τον 12χρονο γιο του.

Αμφότεροι οδηγήθηκαν στον ανακριτή και το απίστευτο της ιστορίας είναι ότι ο αποκαλούμενος πατέρας αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ενώ ο σύντροφός του οδηγήθηκε στη φυλακή.

Ειδικότερα, ο πατέρας του παιδιού και ο 37χρονος εραστής του συνελήφθησαν στις 8 Ιουλίου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων Αττικής, μετά από καταγγελία της μητέρας του 12χρονου, η οποία ζει στην Αθήνα.

Όπως διαπιστώθηκε, από την αστυνομική έρευνα, ο 37χρονος και ο πατέρας του αγοριού, οι οποίοι συζούσαν, είχαν προβεί επανειλημμένως σε σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού, το οποίο έχει νοητική υστέρηση.

Η κακοποίηση επιβεβαιώνεται και ιατροδικαστικά, γι’ αυτό και οι δύο δράστες συνελήφθησαν με την κατηγορία του βιασμού κατ΄ εξακολούθηση.

Ο 35χρονος πατέρας αφέθηκε ελεύθερος, λόγω επίσης αναπηρίας, με περιοριστικούς όρους και συγκεκριμένα να μην πλησιάζει σχολεία και παιδικές χαρές και να μην έχει καμία επαφή με το παιδί, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και παρουσία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του τρεις φορές το μήνα.

Σημειώνεται ότι η μητέρα ενημερώθηκε για την κακοποίηση του παιδιού όταν το ίδιο παραπονέθηκε στη γιαγιά του, η οποία μετέβη στο Άργος και το πήρε μαζί της στην Αθήνα.

Ο εραστής του πατέρα προφυλακίστηκε και οδηγήθηκε σήμερα στις φυλακές Τριπόλεως.

Ανατριχιαστικές καταθέσεις

Η υπόθεση βιασμού του 12χρονου αγοριού από τον ομοφυλόφιλο πατέρα του και τον ερωτικό του σύντροφο ξεπερνούν κάθε ανθρώπινο νου.

Τα δύο ανθρωπόμορφα τέρατα στο Αργος κατάφεραν με τις αρρωστημένες τους ορέξεις να διαπράξουν ένα πρωτοφανές έγκλημα και να μετατρέψουν τα πιο ευαίσθητα χρόνια ενός ανήλικου παιδιού σε έναν πρωτόγνωρο εφιάλτη.

Το 12χρονο αγόρι, με ελαφρά μορφή νοητικής στέρησης, μετά το διαζύγιο των γονιών του έμενε μαζί με τη μητέρα του σε περιοχή των Νοτιανατολικών Προαστίων της Αττικής.

Πριν από λίγους μήνες, αποφασίστηκε για μικρό χρονικό διάστημα ο ανήλικος να συγκατοικήσει με τον πατέρα του στο Άργος.

Το αγόρι ταξίδεψε μέχρι την πόλη της Πελοπονήσσου και όπως έλεγε συνεχώς στις τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχε με τη μητέρα του περνούσε υπέροχα.

«Μαμά μη με πάρεις πίσω. Είναι τέλεια εδώ με τον μπαμπά και τη γιαγιά», ανέφερε στην μητέρα του όταν του είπε ότι θα έπρεπε να επιστρέψει στην Αθήνα.

Η μητέρα του άτυχου παιδιού, υποχώρησε στις ικεσίες του γιου της και αποφάσισε να τον αφήσει να μείνει για όσο θέλει με τον πάτερα του.

Η αντίστροφη μέτρηση όμως για τον εφιάλτη που θα βίωνε ο ανήλικος ξεκίνησε στις αρχές του περασμένου Μαΐου, όταν η μητέρα του πατέρα του έφυγε από το Άργος.

Από εκείνη τη στιγμή στο σπίτι που διέμενε με τον γονιό του εγκαταστάθηκε σε μόνιμη βάση ένας ακόμα άνδρας.

Όσο οι μέρες περνούσαν η συμπεριφορά του ανθρώπου που τον είχε φέρει στον κόσμο άλλαζε συνεχώς, ενώ το χαμόγελο και οι στιγμές διασκέδασης… έσβησαν από την καθημερινότητα του 12χρονου.

Ο ομοφυλόφιλος πατέρας του και ο ερωτικός του συντροφός θώπευσαν αρκετές φορές το παιδί ενώ δεν άργησε να έρθει η ημέρα που το βίασαν!

Το σκηνικό αυτό επαναλήφθηκε αρκετές φορές, με αποτέλεσμα το αγόρι να ζητήσει από τη μητέρα του να επιστρέψει στην Αθήνα.

Μητέρα και γιαγιά ανακαλύπτουν τον εφιάλτη του παιδιού

Η ανυποψίαστη γυναίκα ταξίδεψε μέχρι το Άργος, μάζεψε τα πράγματα του γιου της και επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο για το δρόμο της επιστροφής.

Στο πρόσωπο του διέκρινε τη θλίψη, ωστόσο ο μικρός δεν της εκμυστηρεύτηκε τον εφιάλτη που βίωσε τους τελευταίους δύο μήνες.

Το παιδί συνέχισε και τις επόμενες ημέρες να είναι σκυθρωπό και προβληματισμένο.

Η μητέρα του κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να μάθει τι είναι αυτό που απασχολεί το γιο της. Μ

άταια όμως, καθώς δεν κατάφερε να φτάσει σε κάποιο αποτέλεσμα.

Έτσι το ρόλο του… εξομολογητή ανέλαβε η γιαγιά του, στην οποία ο 12χρονος «έσπασε» τη σιωπή του και μίλησε για τη σεξουαλική του κακοποίηση.

Η ηλικιωμένη γυναίκα μετέφερε στην κόρη της τα όσα της αφήγηθηκε ο εγγονός της.

Χωρίς δεύτερη σκέψη οι δυο γυναίκες μαζί με τον ανήλικο πήγαν στο μέγαρο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών.

Ο μικρός εξιστόρησε τα όσα υπέστη από τον ομοφυλόφιλο πατέρα του και σύντροφο του στους άνδρες της υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα όσα άκουγαν.

Αμέσως ζήτησαν τη συνδρομή της ιατροδικαστικής υπηρεσίας προκειμένου να επιβεβαιώσουν τα όσα τους έλεγε το θύμα.

Το πόρισμα του ιατροδικαστή που εξέτασε το παιδί ήταν ανατριχιαστικό, καθώς ανέφερε ότι το παιδί είχε βιαστεί κατ’ εξακολούθηση.

Έτσι κάτω από άκρα μυστικότητα κλιμάκιο αστυνομικών από την Αθήνα ταξίδεψε την περασμένη Παρασκευή στο Αργος και συνέλαβε τους δύο άντρες.

Ο πατέρας του άτυχου παιδιού αλλά και ο σύντροφος παρουσιάστηκαν αμετανόητοι ενώπιον των αστυνομικών.

Αρνήθηκαν όλες τις κατηγορίες λέγοντας ότι όσα τους ανέφερε το παιδί ήταν αποκυήματα της φαντασίας του.

Όμως οι αστυνομικές αρχές είχαν δεμένη από όλες τις πλευρές την υπόθεση και οδήγησαν τα δύο ανθρωπόμορφα τέρατα ενώπιον των δικαστικών αρχών του Αργους.

Οι δύο άνδρες πήραν προθεσμία για να απολογηθούν κι έτσι χθες βρέθηκαν και πάλι ενώπιον του ανακριτή.

Μετά από απολογία που κράτησε σχεδόν 12 ώρες (!) αφέθηκε ελεύθερος με την σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή Πλημμελειοδικών Ναυπλίου ο πα-τέρας που βίαζε μαζί με τον ερωτικό του σύντροφο τον μειωμένης αντίληψης 12χρονο γιο του στο Άργος.

Για να γλιτώσει τη φυλακή, ο παιδεραστής γονέας επικαλέστηκε το υψηλό ποσοστό αναπηρίας με το οποίο έχει διαγνωστεί και που φτάνει το 65%!

Έτσι, απέφυγε την προφυλάκιση αλλά του επιβλήθηκαν αυστηροί περιοριστικοί όροι με τους οποίους αφέθηκε ελεύθερος ώσπου να φτάσει η ανατριχιαστική υπόθεση στα δικαστικά έδρανα.

Αντίθετα, ο 35χρονος με τον οποίο συζεί και συμμετείχε στον βιασμό του άτυχου αγοριού, μετά την πολύωρη απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα