Ομπάμα σε Τραμπ: Ο Πούτιν είναι εχθρός των ΗΠΑ

Προειδοποίηση προς τον Ντόνανλτ Τραμπ στέλνει ο Μπαράκ Ομπάμα λέγοντας του ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι εχθρός των ΗΠΑ. 

«Πρέπει να θυμόμαστε ότι είμαστε στην ίδια ομάδα. Ο Βλαντίμιρ Πούτιν δεν είναι με το μέρος μας»,είπε ο Μπαράκ Ομπάμα απευθυνόμενος στον Ντόναλντ Τραμπ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC και την εκπομπή This Week, η οποία θα μεταδοθεί την Κυριακή.

«Πιστεύω ότι είναι αλήθεια πως οι Ρώσοι είχαν σκοπό να επέμβουν και επενέβησαν» στην προεκλογική εκστρατεία των ΗΠΑ, δήλωσε ο Μπαράκ Ομπάμα και συνέχισε:

«Θα είμαι ειλικρινής, ένα από τα πράγματα για τα οποία ανησυχώ είναι ο βαθμός στον οποία είδα πολλά σχόλια τώρα τελευταία από Ρεπουμπλικάνους, ειδικούς ή πολιτικούς σχολιαστές που φαίνεται να έχουν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν από τους συμπολίτες τους, διότι αυτοί οι συμπολίτες είναι Δημοκρατικοί. Αυτό δεν μπορεί να γίνεται», κατήγγειλε ο Ομπάμα.

Ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, εξακολουθεί να εκφράζει αμφιβολίες για το αν οι Ρώσοι έκαναν κυβερνοεπιθέσεις στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας και, ακόμη και αφού ενημερώθηκε για το θέμα από τις υπηρεσίες Πληροφοριών, επέμεινε ότι οι αυτές «δεν είχαν καμία επίπτωση στο αποτέλεσμα των εκλογών».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα