Ομπλάκ και Χούμελς σε πρώτο πλάνο στη Μάντσεστερ Γ.!

Το πρώτο καλοκαίρι στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Λουίς Φαν Γκάαλ ξόδεψε περισσότερα από 250 εκατομμύρια ευρώ για την ενίσχυση της ομάδας, παραλείποντας να καλύψει την αμυντική του γραμμή, η οποία έμοιαζε με… ελβετικό τυρί στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Ως εκ τούτου, αλλά και πολλών άλλων, οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν κατέκτησαν τίποτε απολύτως, παρ’ ότι ο Ολλανδός κινήθηκε αυτοβούλως και εφάρμοσε τον προσωπικό του σχεδιασμό. Το δεύτερο καλοκαίρι, ο Φαν Γκάαλ έχει στη διάθεσή του ένα ανάλογο ποσό. Μέχρι πρότινος προσανατολιζόταν να… αλλάξει όλη την επιθετική γραμμή και να πάρει άλλους στη θέση τους.

Τις τελευταίες μέρες ωστόσο, μετά και τις εντονότατες αντιδράσεις των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι οποίοι αμφισβήτησαν ευθέως την κρίση του, φαίνεται να αλλάζει κατεύθυνση, εξετάζοντας λύσεις πρωτίστως για την αμυντική γραμμή.

Ενδεχομένως να συνέδραμε στην αλλαγή του Ολλανδού και η ενδεχόμενη μετακίνηση του Νταβίντ Ντε Χέα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Φαν Γκάαλ αναζητεί τον ιδανικό πορτιέρο που θα αντικαταστήσει τον Ισπανό και φαίνεται να τον έχει βρει στο πρόσωπο του γκολκίπερ της Ατλέτικο Μαδρίτης, Γιαν Ομπλάκ!

Την ίδια στιγμή, οι «μπέμπηδες» φέρονται να έχουν επανέλθει δυναμικά στην περίπτωση του Ματς Χούμελς, ο οποίος είναι πιθανό να παραχωρηθεί από την Μπορούσια Ντόρτμουντ, μετά την αποχώρηση του Γιούργκεν Κλοπ από την τεχνική ηγεσία.

Οι δύο παίκτες βρίσκονται σε πρώτο μεταγραφικό πλάνο για τη Μάντσεστερ και σύμφωνα με αναφορές από την Αγγλία, ο Λουίς Φαν Γκάαλ θα επιδιώξει να τις κλείσει το αμέσως επόμενο διάστημα, ώστε να αποφύγει το… σίριαλ του καλοκαιριού.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα