Ομόθυμη κατακραυγή της επίθεσης στον Λ. Παπαδήμο

Συγκλονισμένος ο πολιτικός κόσμος από το τρομοκρατικό χτύπημα στον Λουκά Παπαδήμο, ο οποίος επέβαινε στο αυτοκίνητό του και εξερράγη παγιδευμένος φάκελος στα χέρια του.

Μέσω Twitter ο Αλέξης Τσίπρας έστειλε το μήνυμα του: «Καταδικάζω απερίφραστα την επίθεση ενάντια στον Λουκά Παπαδήμο. Εύχομαι ταχεία ανάρρωση στον ίδιο και τους ανθρώπους που τον συνόδευαν».

«Καταδικάζω, με οργή, την άνανδρη τρομοκρατική επίθεση σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού κ. Λουκά Παπαδήμου», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και συνέχισε:

«Εύχομαι στον ίδιο και σε όλους τους τραυματίες ταχεία και πλήρη ανάρρωση. Καλώ, ταυτόχρονα, την κυβέρνηση και τις αρχές Ασφαλείας να κάνουν τα πάντα, προκειμένου να συλληφθούν οι αδίστακτοι τρομοκράτες. Είναι εχθροί της πατρίδας μας και της Δημοκρατίας», πρόσθεσε ο πρόεδρος της Ν.Δ.

Από την πλευρά του, ο Σταύρος Θεοδωράκης υπογράμμισε: «Τη συμπαράσταση μας στον Λουκά Παπαδήμο. Εχθροί μας δεν είναι μόνο οι επίδοξοι δολοφόνοι αλλά & αυτοί που σπέρνουν μόνο μίσος στην κοινωνία».

Μέσω Twitter έσπευσε να ευχηθεί ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς ταχεία ανάρρωση στον πρώην πρωθυπουργό: «Περαστικά στον Λουκά Παπαδήμο και στους ανθρώπους που επέβαιναν στο αυτοκίνητό του».

Aπό την πλευρά της η Φώφη Γεννηματά υπογράμμισε: “Καταδικάζουμε απερίφραστα την τρομοκρατική επίθεση εναντίον του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου και των συνεργατών του. Τους ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση. Είχαμε έγκαιρα επισημάνει την ανάγκη προστασίας στόχων από την δράση της νέας τρομοκρατίας και των μεθόδων που χρησιμοποιεί με τους παγιδευμένους φακέλους.

Η σημερινή επίθεση επιβάλλει τη λήψη πρόσθετων μέτρων. Πολίτες και πολιτικές δυνάμεις του τόπου, πρέπει να παραμείνουμε αποφασιστικοί και ενωμένοι στο θέμα της αντιμετώπισης της τρομοκρατίας, για την υπεράσπιση της Δημοκρατίας μας”.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα