Ονειρεύεται… Μάντσεστερ ο Φέρντιναντ!

Την πρόθεσή του να γίνει προπονητής και να καθίσει στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εξέφρασε ο μέχρι πρότινος αμυντικός των «κόκκινων διαβόλων», Ρίο Φέρντιναντ.

Ο 35άχρονος στόπερ, που αγωνίστηκε για δώδεκα χρόνια στους «μπέμπηδες» και κατέκτησε έξι πρωταθλήματα, ανήκει πλέον στο δυναμικό της ΚΠΡ, στην οποία δεν αποκλείεται να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Στα πλάνα του, πάντως, είναι να γίνει προπονητής και μάλιστα να αναλάβει τα ηνία της Γιουνάιτεντ, με την οποία συνδέεται και συναισθηματικά. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρίο Φέρντιναντ στα βρετανικά ΜΜΕ:

«Θέλω να πάρω όλα τα χαρτιά που χρειάζεται για να γίνω προπονητής και ακολούθως να δούμε τις προοπτικές που υπάρχουν. Δεν είμαι τόσο ηλίθιος, ώστε να πιστεύω ότι αμέσως μόλις πάρω τους τίτλους, θα έρθει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θα μου αναθέσει την τεχνική ηγεσία. Σαφώς και έχω ως επιδίωξη να αναλάβω μεγάλα κλαμπ, όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή ακόμη και η Εθνική της χώρας μου. Προς το παρόν όμως, προέχουν άλλα. Να τελειώσει η φετινή σεζόν με την ΚΠΡ. Θέλω πρώτα να περάσω τις εξετάσεις και μετά βλέπουμε».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα