Οπαδοί, γιγαντοοθόνες και… γενικός ξεσηκωμός!

Νυν υπέρ πάντων αγώνας… κάθε αγώνας είναι για τον Παναθηναϊκό κάθε αναμέτρηση πρωταθλήματος μέχρι και τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου, αρχής γενομένης από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, στην άδεια από κόσμο Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Οι «πράσινοι» θέλουν να δώσουν μία ηχηρή απάντηση στους… αρμόδιους ότι δεν πρόκειται να εγκαταλείψουν την προσπάθεια και ότι θα διεκδικήσουν τον τίτλο μέχρι και την τελευταία αγωνιστική. Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ μπορεί να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, έξω από τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, όμως, και συγκεκριμένα στη Θύρα 3, θα υπάρξει συγκέντρωση των οπαδών του «τριφυλλιού», οι οποίοι σκοπεύουν να διαδηλώσουν τόσο για την τιμωρία της ομάδας τους και την αφαίρεση των βαθμών, όσο και για την απόφαση του υφυπουργού αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, να προχωρήσει στον έλεγχο και τελικά στη διάλυση των συνδέσμων οργανωμένων φιλάθλων.

Η ΠΑΕ έχει ενημερώσει τους αρμόδιους για τον μεγάλο συνωστισμό οπαδών που θα υπάρξει έξω από το γήπεδο, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, ώστε να λάβουν τα μέτρα τους και να αποφευχθούν τα χειρότερα. Οι οπαδοί προγραμματίζουν να στήσουν γιγαντοοθόνες προκειμένου να παρακολουθήσει το παιχνίδι ο κόσμος, ενώ η ΠΑΕ κάνει ό,τι μπορεί, ώστε να μην σημειωθούν εκ νέου έκτροπα, είτε με την αποστολή του ΠΑΟΚ, είτε με την αστυνομία, είτε και με αντίπαλους οπαδούς!

Αγωνιστικά, ο Γιάννης Αναστασίου έχει επικεντρώσει την προετοιμασία του στον ψυχολογικό τομέα, καθώς οι παίκτες έχουν επηρεαστεί πάρα πολύ από την απώλεια των τριών βαθμών. Παρά την απογοήτευση, πάντως, μίλησαν μεταξύ τους και ορκίστηκαν να τα δώσουν όλα μέχρι το τέλος της σεζόν και… ότι γίνει! Στο πλευρό τους θα βρίσκεται και η διοίκηση, η οποία θα κάνει τα πάντα, προκειμένου να αναστρέψει το κλίμα και ει δυνατόν, να ανακτήσει τους βαθμούς της τιμωρίας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα