Οπαδοί του ΠΑΟΚ στα γραφεία της ΠΑΕ

Η αναστάτωση στον ΠΑΟΚ καλά κρατεί, καθώς την επομένη της ήττας από τον ΟΦΗ, της παραίτησης του Άγγελου Αναστασιάδη και των λαϊκών δικαστηρίων, αντιπροσωπεία οπαδών βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ και ζητάει από τη διοίκηση, τους παίκτες και το τεχνικό τιμ, να προσέλθουν, προκειμένου να μιλήσουν.

Ποτέ άλλοτε μία ήττα δεν απέφερε τόσο μεγάλες αντιδράσεις. Από την υπερβολή του εφησυχασμού, ο ΠΑΟΚ πέρασε στην υπερβολή των αντιδράσεων με αφορμή την ήττα από τον ΟΦΗ. Εφτά οπαδοί του «Δικέφαλου του Βορρά» απαίτησαν τη διεξαγωγή… συμβουλίου, για το μέλλον της ομάδας, την ίδια στιγμή που ο Ιβάν Σαββίδης δεν έχει καν ανακοινώσει τις κινήσεις του!

Προφανώς επικρατεί σύγχυση ρόλων. Οι οπαδοί ζητούν από τη διοίκηση, τους παίκτες και το τεχνικό τιμ να… συσκεφθούν, σε μία προσπάθεια να πετύχουν άραγε τι; Μήπως η διοίκηση, οι παίκτες και το τεχνικό τιμ δεν θέλουν το καλό της ομάδας; Μήπως υπάρχει κάτι που μπορούσαν να κάνουν καλύτερα και δεν το έκαναν, διότι δεν… ήθελαν; Μήπως άπαντες δεν επιθυμούν την κατάκτηση του πρωταθλήματος; Ή μήπως πρέπει να επιστρέψει ο ΠΑΟΚ σε εκείνες τις… υπέροχες εποχές, στις οποίες οι οπαδοί… συναποφάσιζαν με τη διοίκηση!

Αυτό που δεν λένε να «χωνέψουν» οι οπαδοί των μεγάλων ομάδων στην Ελλάδα, είναι το εξής. Ότι στο ποδόσφαιρο, ανεξάρτητα με τη δυναμική του αντιπάλου, υπάρχουν τρία αποτελέσματα. Ένα από αυτά είναι και η ήττα. Ο ΟΦΗ έπαιζε την ύπαρξή του στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ επίσης αγωνίστηκε για τη νίκη. Όμως δεν είναι δυνατόν να κερδίζει όλα τα παιχνίδια. Κάπου θα χάσει, κάπου δεν θα παίξει καλά, κάπου θα στραβώσει το πράγμα.

Αυτό μάλλον δεν γίνεται κατανοητό από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, όπως και ότι ο ρόλος τους είναι να παρακολουθούν τα παιχνίδια και όχι να αποφασίζουν μαζί με τη διοίκηση για το ποιος θα την απαρτίζει, ποιος θα είναι προπονητής και ποιοι παίκτες θα αγωνίζονται. Η χώρα μας έχει πολύ πιο σοβαρά προβλήματα να αντιμετωπίσει, από την… ήττα του ΠΑΟΚ από τον ΟΦΗ. Εκτός και αν οι οπαδοί, της εκάστοτε ομάδας, τα έχουν λυμένα όλα τα υπόλοιπα και φιλοδοξούν να γίνουν παράγοντες ή ιδιοκτήτες των συλλόγων τους!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα