ΟΠΑΠ και ΑΕΚ συνεχίζουν μαζί!

Η ΑΕΚ έκανε το 2013 την επανεκκίνησή της και από τότε διαρκώς εξελίσσεται ως αθλητικός οργανισμός. Συνοδοιπόρος σε αυτή την προσπάθεια έχει υπάρξει ο ΟΠΑΠ και θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν, που προμηνύεται ακόμη πιο πετυχημένη, καθώς η Ένωση φέτος θα έχει ευρωπαϊκή πορεία δέκα τουλάχιστον αγώνων και αυτό από μόνο του αποδεικνύει το μέγεθος της προόδου.

Ο Οργανισμός και η ΠΑΕ ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους σε μία παρουσίαση στα γραφεία του ΟΠΑΠ και εκεί βρέθηκαν εκτός των άλλων ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ και οι συνεργάτες του, καθώς και ο Πέτρος Μάνταλος, ο Γιάννης Ανέστης και ο Αντρέ Σιμόες.

 

Ντάμιεν Κόουπ και Μηνάς Λυσάνδρου παρουσίασαν μαζί τη νέα φανέλα της ΑΕΚ στην οποία παραμένει χορηγός ο ΟΠΑΠ

Ο Ντάμιεν Κόουπ για λογαριασμό του Οργανισμού είπε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που φιλοξενούμε την ΑΕΚ, μία από τις σπουδαιότερες και ιστορικές ομάδες, με την οποία έχουμε μια μακρά συνεργασία. Ο ΟΠΑΠ και η ΑΕΚ μοιράζονται τις ίδιες αξίες για το αθλητικό ιδεώδες. Σήμερα με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε τη συνέχεια της συνεργασίας μας. Το «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ» θα εμφανίζεται για τρίτη χρονιά στη φανέλα της ΑΕΚ, την οποία έχουν φορέσει σπουδαίοι παίκτες.

Η φετινή χρονιά είναι ιδιαίτερη. Η ΑΕΚ πήρε επική πρόκριση επί της Μπριζ και σε τρεις ημέρες από τώρα θα δώσει τον πρώτο της αγώνα για το Europa League. Ελπίζουμε η σημερινή εκδήλωση να φέρει γούρι. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην Ελλάδα και την Ευρώπη».

Οδυσσέας Χριστοφόρου, Μανόλο Χιμένεθ, Μηνάς Λυσσάνδρου, Ντάμιεν Κόουπ, Ντούσαν Μπάγεβιτς και Πετρ Ματιγιόφσκι στο περιθώριο της παρουσίασης

Από την πλευρά της ΠΑΕ ΑΕΚ, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αναφέρθηκε στην αρεστή συνεργασία της ομάδας με τον Οργανισμό:

«Μας στηρίζει ο ΟΠΑΠ από την αρχή της προσπάθειάς μας από το 2013. Και συνεχίζει να είναι δίπλα μας. Παίζει καθοριστικό ρόλο στην επίτευξη των στόχων μας. Στηρίζει τα παιδιά και την κοινωνία. Ποδόσφαιρο και αθλητισμός δεν είναι μόνο μέσα στα γήπεδα. ο ΟΠΑΠ έχει επιρροή στην κοινωνία με δράσεις με ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες. Εύχομαι να πανηγυρίσουμε μεγάλες και πολλές επιτυχίες».

Ο Μανόλο Χιμένεθ και οι Σιμόες, Μάνταλος, Ανέστης έδωσαν το “παρών” στην εκδήλωση

Στην εκδήλωση ο Ντούσαν Μπάγεβιτς  και ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος έκαναν ποδοσφαιρικές κουβέντες του σήμερα και του παρελθόντος, οι τρεις παίκτες της ΑΕΚ, ο Σιμόες (ο οποίος εκμυστηρεύτηκε ότι θα παίξει την Πέμπτη), ο Ανέστης και ο αρχηγός Πέτρος Μάνταλος δεν σταμάτησαν να βγάζουν φωτογραφίες με τον κόσμο, ενώ ο Μανόλο Χιμένεθ ευχήθηκε πέραν της καλής συνεργασίας της ομάδας με τον ΟΠΑΠ, να γιορτάσουν όλοι μαζί σε τρεις μέρες μία μεγάλη νίκη επί της Ριέκα.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα