Οργή Μέσι για τα δημοσιεύματα!

Οργισμένος εμφανίστηκε μπροστά στις κάμερες ο Λιονέλ Μέσι, απαντώντας στα σενάρια που τον ήθελαν να έχει «εισηγηθεί» την απομάκρυνση του προπονητή του, Λουίς Ενρίκε, ενώ «απάντησε» σε όλα τα σενάρια που κυκλοφόρησαν τα τελευταία χρόνια γύρω από τον ίδιο!

Ο σούπερ σταρ των Καταλανών διέψευσε και τα σενάρια περί της ενδεχόμενης μεταγραφής του στην Τσέλσι. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διεθνής μέσος των Καταλανών:

«Ήρθα εδώ για να πω τα πράγματα από τη δική μου σκοπιά. Ακούγονται διάφορα και δεν συνηθίζω να λέω τίποτα, γιατί στο παρελθόν έγραφαν πως δεν τα πήγαινα καλά με τον Γκουαρδιόλα, τον Ετό, τον Ιμπραΐμοβιτς, τον Μπόγιαν κτλπ. Γενικότερα ότι έχω πετάξει έξω αρκετό κόσμο.

Δεν είναι αλήθεια. Ποτέ δεν ζήτησα την αποχώρηση του Juanjo και ας λένε διάφορα τα ΜΜΕ. Ποτέ δεν θα έκανα κάτι τέτοιο. Και πονάει γιατί αυτές οι ιστορίες βγαίνουν προς τα έξω από την Βαρκελώνη. Δεν έρχονται από την Μαδρίτη και άλλους αντιπάλους μας. Κάποιοι άνθρωποι θέλουν να κάνουν κακό στην ομάδα περισσότερο από ποτέ και έχει σημασία λοιπόν να είμαστε ενωμένοι. Και τότε και τώρα ακούγονται διάφορα. Ότι κάνω εγώ κουμάντο στην ομάδα. Είμαι απλά ένας παίκτης, όπως όλοι οι συνάδελφοι μου. Δεν παίρνω εγώ αποφάσεις για εκείνους. Δεν απαιτώ πράγματα για να παραμείνω στην Μπαρτσελόνα, γιατί πολύ απλά δεν έχω σκοπό να πάω πουθενά.

Ακούγονται φήμες πως ο πατέρας μου μίλησε με την Τσέλσι ή την Σίτι… όλα ψέματα. Είναι ευκαιρία για μένα να διαψεύσω τα πάντα και να μάθει ο κόσμος την αλήθεια».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα