Οργισμένη αντίδραση της Θύρας 13!

Δράσεις προαναγγείλουν οι οργανωμένοι φίλοι και οπαδοί του Παναθηναϊκού, μέσω και της ανακοίνωσης που εξέδωσε η Θύρα 13, η οποία βάλλει κατά του Σταύρου Κοντονή, ονομάζοντάς τον πολιτικάντη, ότι χαϊδεύει λαμόγια και ότι πήρε εντολή να πολεμήσει τη Θύρα 13. Η οργισμένη ανακοίνωση αναφέρει:

«Χαράλαμπε Σταύρο Κοντονή, εσύ που ξεκίνησες σαν εξυγιαντής και πολέμιος της διαφθοράς, έχεις γίνει ένα με το σύστημα. Έχεις μετατραπεί σε υπέρμαχο αυτών που έχουν κάνει τσιφλίκι τους το ελληνικό ποδόσφαιρο και πλουτίζουν στην πλάτη όλων των Ελλήνων φιλάθλων. Εσύ που συντηρείς ένα ποδόσφαιρο, όμοιο με τη «δημοκρατία» που μας σερβίρετε. Εσύ που έχεις βαλθεί να εξοντώσεις τον Παναθηναϊκό, πήρες εντολή να πολεμήσεις και τη Θύρα 13, το θεματοφύλακα του Συλλόγου, τον κινητήριο μοχλό ενός ολόκληρου αθλητικού οργανισμού.

Δε σε ενημέρωσαν επαρκώς, όμως! Χτύπησες τον εγωισμό μας. Κλείδωσες μια πόρτα, αλλά απελευθέρωσες την οργή που καίει μέσα μας από αδικίες ετών. Η Θύρα 13, άμαθε υφυπουργέ, δεν είναι τα τσιμέντα στο γήπεδο, δεν είναι οι καρέκλες στο πέταλο, δεν είναι ένας άψυχος αριθμός στην είσοδο της οδού Παναθηναϊκού. Είναι αυτό πού όσοι δεν έχουν νιώσει, δεν μπορούν να το εξηγήσουν! Είναι ιδέα η οποία δε θα πεθάνει όσο υπάρχουν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ που κρατάνε αναλλοίωτα τα ιδανικά του Συλλόγου στο πέρασμα των χρόνων.

Η Θύρα 13 μεγάλωσε γενιές και γενιές Παναθηναϊκών. Είναι το σπίτι ΟΛΩΝ μας. Από τη στιγμή λοιπόν, που τόλμησες να το πειράξεις, θα δεις και την απάντηση που σου αξίζει. Θα δεις πώς είναι να είσαι Θύρα 13. Όλη η Ελλάδα θα γίνει μια απέραντη 13. Άλλωστε, είμαστε μαθημένοι στον πόλεμο. Είσαι εχθρός μας, Ζακυνθινέ πολιτικάντη, όπως εχθροί μας είναι και όλα τα λαμόγια που χαϊδεύεις. Συντηρείς ένα βούρκο, όπου θα πνιγείς μέσα και συ, και υπεύθυνοι για αυτό θα είμαστε εμείς, οι πιστοί οπαδοί του τριφυλλιού! Αφού θεώρησες πως η κάθαρση του βούρκου του ελληνικού ποδοσφαίρου πρέπει να ξεκινήσει από αυτούς που βιώνουν τις συνέπειες της διαφθοράς, ετοιμάσου να δεις τις αντι-δράσεις μας.

Η ιστορία 50 χρόνων δεν πτοείται από λουκέτα, δεν εμποδίζεται από κανένα φασιστικό νόμο, δε διαγράφεται από καμία κυβέρνηση. Μην έχεις αυταπάτες, Χαράλαμπε Σταύρο Κοντονή. Δεν έκλεισες τη Θύρα 13, ταφόπλακα στην πολιτική σου καριέρα έβαλες.

ΤΗ ΘΥΡΑ 13 ΔΕΝ ΤΗ ΝΙΚΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ!!!
ΥΓ1 Τέρμα τα λόγια-ώρα για δράση
ΥΓ2 Ή ΕΜΕΙΣ ή εσύ!
ΥΓ3 50 χρόνια ασπίδα σου, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΕ ΜΑΣ!»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα