Οργισμένη η Θύρα 13 με τον Αναστασίου!

Είναι ξεκάθαρο, πια, ποιος είναι ο αδύναμος κρίκος του σημερινού Παναθηναϊκού, τουλάχιστον σύμφωνα με το μεγαλύτερο σύνδεσμο φιλάθλων της ομάδας.

Στη ραδιοφωνική εκπομπή των φίλων του ΠΑΟ «Δυνατά και Παναθηναϊκά» που εκφράζει το οργανωμένο κομμάτι των οπαδών του τριφυλλιού, επί δύο ώρες ακούγονταν… κατάρες για τον Αναστασίου, διανθισμένες με ψαγμένες ποδοσφαιρικές κρίσεις σχετικά με τον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα, το σύστημα, την επιλογή των παικτών ανά θέση και γενικά το πλάνο που υπάρχει από τον… Γκουαρντιόλα της Άρτας, όπως τον χαρακτήρισαν, Γιάννη Αναστασίου.

Οι οργανωμένοι παρά την κριτική τους προς τη διοίκηση και τους παίκτες, έδειξαν να κατανοούν το γεγονός ότι ο Αλαφούζος κάνει ότι μπορεί σε οικονομικό επίπεδο (αλλά όχι σε επίπεδο θωράκισης του ποδοσφαιρικού τμήματος) και ότι υπάρχουν ποδοσφαιριστές που δεν μπορούν να προσφέρουν, χωρίς να φέρουν οι ίδιοι ευθύνη. Ωστόσο, δεν έδωσαν κανένα ελαφρυντικό στον Αναστασίου, ούτε ένα, δείγμα του ότι ο προπονητής του ΠΑΟ είναι «τελειωμένος» για τον κόσμο.

Το εντός έδρας ματς με τον Λεβαδειακό αναμένεται με ενδιαφέρον, αφού ο κόσμος θα αντιδράσει αν σε αυτό παρουσιαστεί με τον Αναστασίου στον πάγκο, σε αντίθεση με τον αγώνα κόντρα στην Καλλονή που έκανε σιωπηλή διαμαρτυρία

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα