Οριστικά τέλος ο Στοχ, κλείνει στην Μπεσίκτας!

Η παρουσία του Μίροσλαβ Στοχ στον ΠΑΟΚ οδεύει προς το τέλος της. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Τουρκία, η Φενέρμπαχτσέ απάντησε αρνητικά στην πρόταση του ελληνικού συλλόγου και αποδέχθηκε εκείνη της Μπεσίκτας…

Ας τα πάρουμε με τη σειρά. Ο ΠΑΟΚ εξέφρασε από νωρίς την επιθυμία του να αποκτήσει τα δικαιώματα του Μίροσλαβ Στοχ από την Φενέρμπαχτσέ. Ο Τσέχος αγωνίστηκε ως δανεικός για έναν χρόνο στην ελληνική ομάδα και απέδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει, ενώ εντάχθηκε άμεσα στο γενικότεροι κλίμα που διέπει τον «Δικέφαλο του Βορρά» ως σύλλογο. Η ρήτρα των 5 εκατομμυρίων ήταν πολύ μεγάλο ποσό για την ελληνική ομάδα. Η προσφορά που έκανε η διοίκηση του ΠΑΟΚ δεν ικανοποίησε τους Τούρκους, ενώ δεν έγινε αποδεκτή ούτε η πρόταση για ανανέωση του δανεισμού του.

Ο λόγος, βέβαια, που η Φενέρμπαχτσέ τήρησε σθεναρή στάση απέναντι στον ΠΑΟΚ, δεν ήταν άλλος από το ενδιαφέρον της Μπεσίκτας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα, η Φενέρ έχει συμφωνήσει να δώσει τον Στοχ ως αντάλλαγμα για τη μεταγραφή του Μουσταφά Πεκτεμέκ. Η Μπεσίκτας δεν έχει αντίρρηση, καθώς την απασχολεί η περίπτωση του Τσέχου και όλα δείχνουν ότι σύντομα θα οριστικοποιηθεί η μεταγραφή και θα εκδοθούν οι απαραίτητες ανακοινώσεις.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα