Οριστικό ναυάγιο για Γιαννακόπουλο και Ερασιτέχνη

Καμία απολύτως διάθεση για ραντεβού με τον Ερασιτέχνη δεν υπάρχει πλέον από πλευράς Γιαννακόπουλου, όπως διεμήνυσαν κύκλοι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Ο κ. Γιαννακόπουλος ξεκαθάρισε πως η πλευρά Μπαλτάκου προσπαθούσε τόσο καιρό να κερδίσει χρόνο και πως το θέμα των εκλογών έχει κλείσει πλέον.

Άλλωστε, πλέον δεν υπάρχει χρόνος τη δημιουργία ανταγωνιστικών ομάδων για τη νέα σεζόν, όπως επιθυμούσε η πλευρά Γιαννακόπουλου προκειμένου να υπάρξει ένας στοιχειώδης προγραμματισμός.

Από την πρώτη στιγμή η πλευρά Γιαννακόπουλου είχε ξεκαθαρίσει ότι έπρεπε να υπάρξει ταχύτατος σχεδιασμός και να αποφευχθούν οι καθυστερήσεις αλλά δεν εισακούστηκε από την διοίκηση Μπαλτάκου, που σύμφωνα με όσα λέγονται από τον κύκλο του ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναικός, έψαχνε τρόπους για να κερδίσει χρόνο.

Όσον αφορά τις  δεσμεύσεις της διοίκησης Μπαλτάκου σχετικά με το Γουδί δεν αφήνουν το παραμικρό περιθώριο στις επόμενες διοικήσεις ούτε καν να χειριστούν το θέμα, πολύ περισσότερο δε να διαπραγματευτούν τους όρους ώστε να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή λύση.

Σύμφωνα με την πλευρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο Σύλλογος έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία στη σύγχρονη Ιστορία του με υπογραφή… Μπαλτάκου. Τέλος, άνθρωποι του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ καταγγέλουν την απρεπέστατη συμπεριφορά Μπαλτάκου, που έφτασε σε σημείο να συκοφαντήσει τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στον κόσμο της ομάδας.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα