Ουζουνίδης: «Έχουμε περισσότερα να κερδίσουμε»

Στα… κέρδη που έχει να αποκομίσει ο Παναθηναϊκός στη ρεβάνς της Πέμπτης (24/8) με την Αθλέτικ Μπιλμπάο στάθηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Ο τεχνικός των «πρασίνων» ανέφερε: «Ήμουν πάρα πολύ αισιόδοξος πριν από την πρώτη αναμέτρηση και πίστευα στη νίκη. Φάνηκε ότι μπορούσαμε να φτάσουμε σε αυτό που θέλαμε και ο λόγος που ήρθε αυτό το σκορ είναι η απογοήτευσή μας για το γκολ που δεχθήκαμε. Μετά από το πρώτο ματς οι πιθανότητες της Αθλέτικ έγιναν ακόμα μεγαλύτερες από αυτές που ήταν στην αρχή. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να βάλουμε γκολ και να αγωνιστούμε πιο ελεύθερα. Δεν έχουμε φόβο και είναι βέβαιο ότι θα προσπαθήσουμε πολύ».

Αναφερόμενος στον Τσάβες τόνισε ότι «το πιο πιθανό είναι να ξεκινήσει από την αρχή. Το θέμα είναι να βάλουμε ένα γκολ και μετά να δούμε πως μπορούμε να το διαχειριστούμε».

Για το αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να επαναλάβει εικόνα ανάλογη με αυτή των 60 λεπτών της πρώτης αναμέτρησης υποστήριξε: «Ο Παναθηναϊκός δεν είχε καλή εικόνα μόνο για 6 λεπτά. Αυτά μας χάλασαν μία πολύ όμορφη βραδιά. Εδώ μέσα ο αντίπαλος είναι μία διαφορετική ομάδα. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και όπως είπα και στην Αθήνα όσο πιο μακριά από την περιοχή μας τόσο το καλύτερο. Αν παίξουμε αμυντικά θα έχουμε πρόβλημα. Εμείς πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας γιατί στο τέλος της ημέρας έχουμε περισσότερα να κερδίσουμε παρά να χάσουμε».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα