Ουζουνίδης σε παίκτες ΠΑΟ: «Βαρέθηκα να σας ακούω να μιλάτε για λεφτά»!

Μόνο ήρεμο δεν ήταν το κλίμα στο τετ α τετ του Μαρίνου Ουζουνίδη με τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού το πρωί της Τρίτης (5/12).

Ο Έλληνας τεχνικός δεν κατάφερε να κρύψει τον εκνευρισμό του για την αγωνιστική εικόνα αρκετών παικτών το τελευταίο διάστημα, ενώ δεν δίστασε ακόμα και να τους βάλει τις φωνές στην κατ’ ιδίαν συνάντηση που είχαν στο Κορωπί.

«Είναι απογοητευμένος απ’ αυτό που βλέπω και πρέπει να ξυπνήσετε και να αλλάξετε μυαλά. Δεν είναι ομάδα αυτό που βλέπω. Να μην τρέχει, να μην παλεύει στο γήπεδο. Δεν είναι δική μου ομάδα και αν δεν αλλάξετε νοοτροπία θα το σκεφτώ πολύ να είμαι μαζί σας. Ο καθένας κοιτάζει τον εαυτό του και κανείς δεν ασχολείται με τον συμπαίκτη του!» είπε μεταξύ άλλων ο Μαρίνος Ουζουνίδης και πρόσθεσε: «Ξυπνήστε, δεν είναι νοοτροπία αυτή. Ολο μιλάτε για λεφτά. Βαρέθηκα να ακούω για τα λεφτά! Πότε θα μπουν στους λογαριασμούς και πόσα θα είναι. Οσο θα είστε εδώ θα βάζετε την ομάδα πάνω απ’ τον εαυτό σας. Μην κρύβεστε, πάρτε πρωτοβουλίες, πάψτε να κοιτάτε τον εαυτό σας και αλλάξτε νοοτροπία όσο είναι καιρός…».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα