Ουζουνίδης το φαβορί για αντι-Τσιώλης

Μετά το ξαφνικό(;) διαζύγιο μεταξύ της Ξάνθης και Σάκη Τσιώλη, η διοίκηση του ακριτικού συλλόγου ψάχνει τον διάδοχο του έμπειρου τεχνικού, ώστε να φέρει την ομάδα στις πρώτες της νίκες.

Ο Χρήστος Πανόπουλος σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, δεν πρόκειται να εκπλήξει κανέναν, καθώς προσανατολίζεται στο να προτιμήσει μία λύση δοκιμασμένη.

Πριν βιαστούν κάποιοι να πουν για τον Νίκο Κεχαγιά που έχει το ρεκόρ παρουσιών στον πάγκο της ομάδας, ο «εκλεκτός» του διοικητικού ηγέτη της Ξάνθης δεν είναι αυτός, αλλά ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Η πραγματικότητα είναι ότι ο πρώην προπονητής του Εργοτέλη είναι ένας από τους ρέκορντμαν στην Ξάνθη, επί Πανόπουλου, καθώς έχει καταφέρει να είναι προπονητής της ομάδας από τον Απρίλιο του 2011 μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2012. Τότε, ο Μαρίνος Ουζουνίδης παραιτήθηκε, μόνο και μόνο για να επιστρέψει τον Δεκέμβριου του ίδιου χρόνου, αντικαθιστώντας τον τότε… αντικαταστάτη του, Νίκο Κωστένογλου.

Τελικά, έμεινε μέχρι το τέλος εκείνης της περιόδου, οδηγώντας την ομάδα του στην 6η θέση σε ισοβαθμία με τον Παναθηναϊκό.

Μένει να φανεί αν όντως ο Χρήστος Πανόπουλος θα καταθέσει πρόταση στον Έλληνα τεχνικό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα