Ούτε στο τρανζιστοράκι

Είπαμε να διεξαχθεί ο τελικός χωρίς θεατές. Το δεχθήκαμε κι αυτό, παρά το ότι αποτελεί ντροπή για το θεσμό και για την ουσία του αθλητισμού. Αλλά αυτό που πάει να συμβεί με τη διαφαινόμενη απεργία των Μ.Μ.Ε. είναι κωμικοτραγικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδή συζητήθηκε το ενδεχόμενο να μετατεθεί ο τελικός για την Κυριακή, καθώς το Σάββατο μάλλον θα ισχύει η απεργία των δημοσιογράφων, κάτι που σημαίνει πως ο αγώνας δε θα μεταδοθεί ραδιοφωνικά, ενώ τηλεοπτικά θα υπάρχει μόνο εικόνα, χωρίς ήχο! Μιλάμε για τελικό αγώνα που ούτως ή άλλως δεν θα έχει κόσμο, ενώ δεν μεταδίδεται καν από ελεύθερη τηλεόραση, που σημαίνει πως εκατοντάδες χιλιάδες φίλαθλοι θα επιστρατεύσουν τα… ραδιοφωνάκια για να ακούσουν, έστω, τον αγώνα. Μόνο που μάλλον θα ακούσουν μουσικούλα!

Στην πραγματικότητα, πάμε για βουβό τελικό σε γεμάτες καφετέριες και σε προνομιούχα σπίτια. Οι υπόλοιποι από το ίντερνετ και για κάποιους μεγαλύτερους σε ηλικία, θα είναι σαν μη γενόμενος…  Προφανώς, ο Γιώργος Γκιρτζίκης δεν συζήτησε καν το ενδεχόμενο να μετατεθεί ο τελικός της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό την Κυριακή…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα