Ούτε τώρα ο Απόλλωνας, 0-0 με την Κέρκυρα

ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ Ο ΚΑΣΝΑΦΕΡΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΜΠΛΕ" ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ

Χωρίς νίκη για ένα ακόμη ματς ο Απόλλωνας, καθώς έμεινε στο 0-0 με την Κέρκυρα, κάτι που σημαίνει πως παραμένει στην ουρά της βαθμολογίας με τρεις βαθμούς σε οκτώ αγώνες. Η διαφορά από τη… σωτήρια 14η θέση δεν είναι μεγάλη, αλλά το πρόβλημα είναι πως η ομάδα δεν βρίσκει γκολ με τίποτα και δεν φαίνεται στον ορίζοντα κάποια αγωνιστική βελτίωση.

Το πρώτο μέρος δεν είχε πολλές συγκινήσεις. Μία καλή ευκαιρία έχασε ο Απόλλωνας στο 27’ όταν μετά από κεφαλιά του Καστιγιέχος η μπάλα βρήκε την εξωτερική πλευρά της δοκού και μία η Κέρκυρα, πάλι με κεφαλιά, του Κόντου, την οποία σταμάτησε ο Τσόβιτς με ωραία εκτίναξη.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Απόλλωνα ήταν λίγο πιο δραστήριοι, σαν να κατάλαβαν πως αυτό το «τρίποντο» είχε μεγάλη σημασία. Το παιχνίδι, ωστόσο, είχε πολλές διακοπές λόγω τραυματισμών και δεν μπορούσαν να βρουν ρυθμό. Στο τέλος και με παίκτη παραπάνω έκαναν κάποιες φάσεις, αλλά το 0-0 δεν άλλαξε ποτέ.

Ο Καλογερόπουλος «κιτρίνισε» δύο φορές τον Ντουαλά (35’ και 62’) και τους Ντάσιο, Κούρο, Παπάζογλου και Μπάουμαν. Μάλλον θα έπρεπε να δώσει έξι λεπτά καθυστερήσεων αντί για τρία! Έντονες αποδοκιμασίες προς το τέλος του αγώνα προς τον τιμ μάνατζερ του Απόλλωνα, Γιώργο Κασναφέρη, από τους ίδιους τους φίλους της “ελαφράς ταξιαρχίας”.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Τσόβιτς, Ντάσιος (81’ Χουάρες), Κούρος, Κύργιας, Παπάζογλου, Μπιτζιμίν, Μάατσι, Κονέ, Μάατσεν (75’ Σιατραβάνης), Μενδρινός (81’ Αλμπάνης), Καστιγέχος.

ΚΕΡΚΥΡΑ: Γιαννακόπουλος, Αρτυματάς, Γκόμες, Γρομητσάρης, Ιωάννου, Σιόντης, Ντιόγκο, Κόντος (66’ Επστάιν), Νούνιες (80’ Μπάουμαν), Ντουαλά, Παμλίδης (88’ Κρητικός).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα