Ούτε τώρα ο εναρμονισμός!

Άλλο ένα Δ.Σ. της ΕΠΟ ολοκληρώθηκε με τον Γιώργο Γκιρτζίκη να «ποιεί τη νήσσα» όπως μόνο αυτός ξέρει. Θεωρητικά, στην ημερήσια διάταξη υπήρχε πρόβλεψη για τον εναρμονισμό του καταστατικού της Ομοσπονδίας με αυτό της FIFA, αλλά κάτι τέτοιο δε συνέβη για μία ακόμη φορά, προφανώς επειδή δεν υπάρχουν ιδιαίτερες πιέσεις.

Θυμίζουμε ότι στις συναντήσεις του Μαΐου μεταξύ Κουτσοκούμνη, Γκιρτζίκη και Κοντονή, η πλευρά της ΕΠΟ είχε δεσμευτεί πως θα προχωρήσει στον εναρμονισμό με τον οποίο τα διωκόμενα μέλη θα έπρεπε να μπαίνουν στο περιθώριο μέχρι να τελεσιδικήσουν οι νομικές εκκρεμότητές τους. Ο υφυπουργός Αθλητισμού και ο Κύπριος εκπρόσωπος της FIFA είχαν πάρει τη δέσμευση του Γκιρτζίκη, αλλά απ’ ότι φαίνεται εντελώς μάταια.

Κάτι ήξερε ο Ιβάν Σαββίδης που δεν κατέβασε τον ΠΑΟΚ στον ημιτελικό του Κυπέλλου στο Καραϊσκάκη, λέγοντας πως δεν βλέπει κάποια απτή πρόοδο (είτε με τη χρησιμοποίηση ξένων διαιτητών, είτε με την άμεση αποπομπή των διωκόμενων) και φυσικά κάτι ήξερε η «Α» που έγραφε πως αποκλείεται να γίνει εναρμονισμός αν πρώτα δεν περάσει από το Δ.Σ. της ΕΠΟ. Τελικά πέρασε και το Δ.Σ. και πάλι τίποτα δεν έγινε.

Εκείνοι που έχουν πάλι το «μπαλάκι» στα χέρια τους είναι οι άνθρωποι της FIFA, ενώ ενδιαφέρον θα έχει νέα παρέμβαση του Κοντονή στο αυτοδιοίκητο…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα