Ο άγνωστος «Γολγοθάς» του γιου του Μικρούτσικου: Συνήλθε πρόσφατα

Στροφή 180 μοιρών έχει κάνει τον τελευταίο καιρό στη ζωή του ο Στέργιος Μικρούτσικος, που έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Σε συνέντευξή του στο «People», ο γιος του Ανδρέα Μικρούτσικου, αναφέρθηκε στα τελευταία 6 δύσκολα χρόνια της ζωής του.

 «Σε αυτά τα έξι χρόνια έμαθα και βίωσα πολλά», παραδέχεται και συμπληρώνει: «Άλλα δεν τα κατάλαβα, άλλα δεν τα αντιλήφθηκα. Ωρίμασα όμως. Ήταν ένα χρήσιμο διάστημα που πέρασα όμορφα αλλά και άσχημα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Παρά τις δυσκολίες όμως, δεν το έβαλε κάτω. «Δεν θέλω να έχω παράπονα. Βλέπω τι γίνεται γύρω μου. Υπάρχουν άνθρωποι που δοκιμάζονται πάρα πολύ. Είμαι καλά. Για ένα τετράμηνο ήμουν με μηδέν ευρώ. Δεν είχα από πουθενά να δανειστώ. Είμαι περήφανος άνθρωπος. Οι δύο-τρεις που θα μπορούσαν να με βοηθήσουν δεν ήταν εφικτό να το κάνουν τότε, λόγω δυσκολιών», ανέφερε και εξήγησε πως η ψυχική του κατάσταση εκείνη την περίοδο δεν ήταν η καλύτερη. «Είχα νεύρα. Θύμωνα που βρισκόμουν σ’ αυτή την κατάσταση, αλλά προσπάθησα να επιδείξω ψυχραιμία. Έλεγα θα περάσει και όντως πέρασε», επεσήμανε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα