Ο Άνταμ Τζόνσον παραδέχθηκε ότι γνώριζε την ηλικία της 15χρονης

Στην παραδοχή ότι γνώριζε την ηλικία της 15χρονης κοπέλας την οποία φίλησε, προχώρησε ο ποδοσφαιριστής της Σάντερλαντ, Άνταμ Τζόνσον, ο οποίος αντιμετωπίζει την κατηγορία της παιδεραστίας.

Ωστόσο, δεν αποδέχθηκε ότι έκανε σεξ μαζί της, ενώ δεν απέφυγε να κάνει την αυτοκριτική του, αναγνωρίζοντας τα λάθη του, περισσότερο απέναντι στη σύζυγό του. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άγγλος ποδοσφαιριστής:
«Δέχομαι τις συνέπειες των πράξεών μου. Δεν έχω δικαιολογία. Ήξερα την ηλικία της. Ξέρω πως η συμπεριφορά μου είναι εντελώς απαράδεκτη. Ζητώ συγνώμη από το κορίτσι με όλη μου την καρδιά και χωρίς καμία επιφύλαξη. Δέχομαι πως είναι παιδί και θα έπρεπε να είναι ασφαλής στην συντροφιά μου.

Πράγματι έκανα sexting με 20χρονες ακόμη και την περίοδο, που η σύντροφος μου ήταν έγκυος. Ακόμη και από το δίπλα δωμάτιο. Δεν συμπεριφέρθηκα σωστά ούτε σε εκείνη, ούτε στη νεογέννητη κόρη μου. Είναι εύκολο να παρασυρθείς όταν είσαι σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου μόνος και να στείλεις «βρώμικα μηνύματα». Το έκανα και με την 15χρονη και ντρέπομαι για αυτό.

Μου έστειλε μια φωτογραφία με μπικίνι στο Snapchat και της ζήτησα να το βγάλει. Ήταν η αυθόρμητη αντίδραση μου στην «ανάρτησή» της. Ποτέ δεν μου έστειλε γυμνή φωτογραφία, παρότι υπήρχε ανταλλαγή μηνυμάτων για κάτι πιο «πονηρό» και «πικάντικο». Με την ανταλλαγή μηνυμάτων άρχισα να νιώθω και κάτι περισσότερο. Αρχικά έλεγα ότι θα μείνουμε στο φιλί, αλλά μετά πέρασε από το μυαλό μου η επιθυμία να την «αγγίξω σεξουαλικά» και ότι πιθανόν κάτι να συνέβαινε. Ήμουν κακομαθημένος και εγωιστής, λόγω της δημοσιότητας και του εύκολου χρήματος, που μου έδωσε το ποδόσφαιρο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα