Ο ένας έχει τον άλλο στο περίμενε!

Ο Ολυμπιακός περιμένει τον Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο να απαντήσει, ο Τόμας Κρίστιανσεν από την πλευρά του περιμένει τον Ολυμπιακό και ο Τάκης Λεμονής περιμένει να… τελειώσουν όλα αυτά τα σενάρια για να δει αν θα παραμείνει στον «ερυθρόλευκο» πάγκο.

Η ελληνική ΠΑΕ θα πρέπει να μάθει να υπομένει, διότι είναι ακόμη Μάης και αρκετοί προπονητές θέλουν το χρόνο τους μέχρι να αποφασίσουν. Έτσι, αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός εξαρτάται από τις φιλοδοξίες και τον τρόπο με τον οποίο θέλει να συνεχίσει την καριέρα του ο Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο, ο οποίος μόλις χθες κάθισε για τελευταία φορά στον πάγκο της Αλαβές για φέτος.

Θα θελήσει ο πρώην προπονητής της Βαλένθια, της Εστουδιάντες, της Ιντεπεντιέντε και της Αλαβές να έρθει στην Ελλάδα, έστω και σε ομάδα που παίζει κάθε χρόνο σε ομίλους και κάνει πρωταθλητισμού, ή θα προτιμήσει πάλι το υψηλό επίπεδο της Ισπανίας; Αύριο θα απαντήσει.

Αν η απάντηση είναι αρνητική, τότε η ελληνική ομάδα θα έχει τρεις δρόμους. Να πορευτεί με τον πρώην προπονητή του ΑΠΟΕΛ, τον Τόμας Κρίστιανσεν ο οποίος περιμένει – βρίσκεται μάλιστα στην Ελλάδα – και θέλει σαν τρελός να εργαστεί στον Ολυμπιακό, να διατηρήσει τον Τάκη Λεμονή ή να αφιερώσει 4-5 ακόμη μέρες στο ψάξιμο, μήπως βρεθεί κάτι ενδιαφέρον.

Όπως γράψαμε και προχθές, ο Τάκης Λεμονής συμπεριφέρεται αυτή τη στιγμή σαν προπονητής της ομάδας καταρτίζει δηλαδή το πλάνο της νέας σεζόν και συγκεντρώνει στοιχεία για κάθε παίκτη (δανεικό και μη) προκειμένου αν τυχόν αντικατασταθεί, να έχει υλικό προς παράδοση στον νέο κόουτς.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα