Ο αγώνας του «Παπ» δικαιώθηκε

Πέραν της πρόκρισης στις 16 καλύτερες ομάδες του Champions League, η σεζόν 2013-2014 δεν είναι και η καλύτερη δυνατή για τη Σάλκε καθώς στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην 6η θέση και απέχει αρκετά από τις θέσεις που οδηγούν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της νέας σεζόν.

Παρ’ όλα αυτά, οι οπαδοί των «βασιλικών μπλε» βρήκαν ένα λόγο να χαμογελάσουν στο ματς με την Άιντραχτ καθώς στο 88’ έκανε την επανεμφάνισή του, το αγαπημένο παιδί της εξέδρας, Κυριάκος Παπαδόπουλος. Ο ταλαντούχος σέντερ μπακ ταλαιπωρείται εδώ και ένα χρόνο περίπου από συνεχόμενους τραυματισμούς στο γόνατο αλλά ήρθε η ανταμοιβή των κόπων του και είναι έτοιμος για ένα δυναμικό come back στην αγωνιστική δράση.

Οι φίλοι της Σάλκε τον κάλεσαν στην εξέδρα για να τραγουδήσει μαζί τους συνθήματα, δείχνοντας ότι δεν τον ξέχασαν καθόλου στο μακροχρόνιο διάστημα της απουσίας του.

«Ανατρίχιασα. Πέρασα δύσκολες στιγμές. Είμαι πολύ χαρούμενος που οι οπαδοί δεν με ξέχασαν. Νιώθω καλά και είμαι έτοιμος. Μπορώ να βοηθήσω», τόνισε ο «Παπ» μετά το τέλος του αγώνα σκορπώντας φυσικά χαμόγελα στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου αλλά και στον Φερνάντο Σάντος που βλέπει σιγά-σιγά τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό να παίρνει αγώνες και να μπορεί να τον υπολογίζει για την πορεία της ομάδας στα γήπεδα της Βραζιλίας το καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα