Ο «αετός» που… έχασε τα φτερά του!

Φαινόμενο που δεν… εξηγείται με τη λογική – τουλάχιστον τη δική του – θεωρεί την αγωνιστική καθίζηση του ΠΑΟΚ, για δεύτερη σερί σεζόν, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδης!

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» παρουσίασε το ίδιο φαινόμενο για δεύτερη σερί σεζόν. Πέρυσι, ενώ παρουσιαζόταν ως το ατράνταχτο φαβορί για την κατάκτηση του κυπέλλου και της 2ης θέσης στο πρωτάθλημα, τελικά υπέστη το μεγάλο κάζο από τον Παναθηναϊκό, στον τελικό κυπέλλου και δεν κατάφερε να κερδίσει τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα, περιορίζοντας τη δράση του στο Europa League.

Φέτος, οι οιωνοί ήταν ακόμη καλύτεροι. Μέχρι τον… Δεκέμβριο. Η ομάδα βρισκόταν στην πρώτη θέση στο πρωτάθλημα και είχε βλέψεις για το κύπελλο. Ξαφνικά, δίχως κανένα προφανή αίτιο, η εικόνα της ομάδας άλλαξε άρδην, αποκλείστηκε από το κύπελλο, έχασε την πρωτιά στο πρωτάθλημα και πλέον βρίσκεται στην 3η θέση, πίσω και από τον Παναθηναϊκό!

Ο Ιβάν Σαββίδης δεν το θεωρεί φυσιολογικό αυτό. Στόχος του είναι να εξετάσει όλα τα δεδομένα και να καταλήξει στην κοινή συνισταμένη του προβλήματος. Προς το παρόν, και σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, τα βέλη στρέφονται προς τη διοίκηση και συγκεκριμένα τον Ζήση Βρύζα, ο οποίος καταλάμβανε καίριο πόστο στη διοίκηση και τις δύο χρονιές. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια απόφαση. Σίγουρα υπάρχουν σκέψεις, τις οποίες ο Ιβάν Σαββίδης θα αξιολογήσει αυτό το διάστημα και μέσα από τη συνεργασία με τους συμβούλους του, να καταλήξει στις κινήσεις που θα κάνει ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα