Ο Αλαφούζος τα παίζει όλα για όλα!

Η μεταγραφή του Μίκαελ Εσιέν προκάλεσε πολλή συζήτηση στον Παναθηναϊκό. Οι οπαδοί το… ευχαριστήθηκαν, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας χάρηκαν, οι αντίπαλοι προβληματίστηκαν και οι παράγοντες… αγχώθηκαν!

Γιατί αγχώθηκαν; Διότι το άνοιγμα που επιχείρησε ο Γιάννης Αλαφούζος δεν ήταν μικρό. Το υψηλό συμβόλαιο του Γκανέζου αυξάνει κατακόρυφα το μπάτζετ, την ίδια στιγμή που ο Παναθηναϊκός δίνει μάχη προκειμένου να διακανονίσει τις εκκρεμότητες που έχει από το παρελθόν.

Οι κίνδυνοι που εγκυμονούν είναι μεγάλοι για το μέλλον της ομάδας. Ο στόχος είναι να επιτευχθεί η πρόκριση στους ομίλους του Champions League, γεγονός που θα προσφέρει βαθιά ανάσα στο ταμείο της ΠΑΕ. Ωστόσο, το εγχείρημα είναι δύσκολο, ο ανταγωνισμός μεγάλος και μία μεταγραφή δεν αλλάζει καθοριστικά το τοπίο.

Για τον λόγο αυτόν, οι «πράσινοι» κατέληξαν σε μία απόφαση. Να ξεκινήσει μία προσπάθεια ανεύρεσης χορηγού ή χορηγών για το συμβόλαιο του Εσιέν. Η συγκεκριμένα τακτική ακολουθείται κατά κόρον από τα μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ. Το θέμα είναι ότι οι μεγάλοι χορηγοί αρέσκονται να ενεργοποιούνται σε σημαντικά πρωταθλήματα. Η αναξιοπιστία των ελληνικών διοργανώσεων περιορίζει αισθητά το τοπίο, αλλά οι «πράσινοι» είναι αποφασισμένοι να το επιδιώξουν σε κάθε περίπτωση.

Εφόσον τα καταφέρουν, σύμφωνα με αξιόπιστη πηγή στα υψηλά κλιμάκια, ανοίγει ο δρόμος για την απόκτηση ενός αναλόγου βεληνεκούς παίκτη για την αμυντική γραμμή.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα