Ο Αμπέιντ, τα «μεγαθήρια» και η «γέφυρα»

«Χοντρό» παιχνίδι έχει ξεκινήσει με τον Μεχντί Αμπέιντ και το ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή σε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα το καλοκαίρι.

Ο μέσος του Παναθηναϊκού, ο οποίος αποκτήθηκε πριν λίγους μήνες από τη Νιούκαστλ, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον σημαντικών συλλόγων από μεγάλα πρωταθλήματα. Η Πόρτο είναι μία από τις ομάδες που έχουν εκφράσει επισήμως το ενδιαφέρον τους, προχωρώντας σε διερευνητικού τύπου επαφή τόσο με τους «πράσινους», όσο και με τον παίκτη. Οι «Δράκοι», όμως, δεν είναι οι μοναδικοί, καθώς στο «κόλπο» φέρονται να βρίσκονται τόσο η Βαλένθια από την Ισπανία, όσο και Μαρσέιγ από τη Γαλλία.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει αντίρρηση να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Εφόσον οι προτάσεις που θα έρθουν καλύπτουν την αξία του ποδοσφαιριστή, οι «πράσινοι» είναι διατεθειμένοι να ανοίξουν την πόρτα στον παίκτη και να μην του κόψουν την πορεία.

Σενάριο στην Αγγλία, ωστόσο, περιπλέκει ακόμη περισσότερο την κατάσταση. Ο Αμπέιντ εμφανίζεται να έχει ρίξει… γέφυρες με την πρώην ομάδα του Νιούκαστλ, καθώς πιστεύει ότι έχει να αποδείξει πολλά στον βρετανικό σύλλογο, ο οποίος δεν του έδωσε τις ευκαιρίες που του αναλογούσαν. Η ίδια πηγή αναφέρει πως η επιθυμία του Αμπέιντ να επιστρέψει, είναι ανεξάρτητη με το αν θα παραμείνει στην Premier League η Νιούκαστλ ή αν θα υποβιβαστεί.

Η αξία του παίκτη υπολογίζεται περίπου στα 4 εκατ. ευρώ, τα οποία είναι διατεθειμένη να προσφέρει η Πόρτο, ώστε να επενδύσει πάνω του, κατά την πάγια τακτική της.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα