«Ο Αμπιντάλ ΔΕΝ αποσύρεται»!

Θολώνει το τοπίο γύρω από την πολύκροτη – όπως εξελίσσεται – υπόθεση της αποχώρησης του Ερίκ Αμπιντάλ από την ενεργό δράση!

Ενώ τις προηγούμενες μέρες ο ισπανικός Τύπος παρουσίασε ως δεδομένη τη συμφωνία του Γάλλου αμυντικού για την ανάληψη πόστου στην ακαδημία – και όχι μόνο – της Μπαρτσελόνα και ο Ολυμπιακός δεν διέψευσε – όπως συνηθίζει – το εν λόγω σενάριο, με δηλώσεις του ο φίλος και συνεργάτης του «ερυθρόλευκου» ποδοσφαιριστή, Λουίς Φερναντέζ, προκάλεσε την ανατροπή της… ανατροπής, υποστηρίζοντας πως ο Αμπιντάλ δεν σκοπεύει να αποσυρθεί τον Ιανουάριο!

Ο άλλοτε διεθνής ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής, είπε πως δεν υπάρχει λόγος να αποχωρήσει από τώρα και πως θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό. Η συγκεκριμένη άποψη ενισχύει το ρεπορτάζ της «Α», στην οποία ευθύς εξ αρχής διαβάσατε πως ναι μεν ενδέχεται να υπάρχει συμφωνία του παίκτη με την Μπαρτσελόνα, αλλά για το καλοκαίρι και όχι για το αμέσως επόμενο διάστημα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λουίς Φερναντέζ:

«Αυτή τη στιγμή ο Αμπιντάλ δεν σκέφτεται να αποσυρθεί, θα τελειώσει τη σεζόν με τον Ολυμπιακό και εκεί θα δούμε τι θα συμβεί. Όταν ο Αμπιντάλ ξεκινά μία σύμβαση, την τελειώνει, είναι πολύ επαγγελματίας. Δεν βλέπω το λόγο να φύγει στα μισά της σεζόν».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα