Ο Ανιέλι θέλει τον Φαλκάο στη Γιουβέντους!

Σε προσωπική υπόθεση για τον Αντρέα Ανιέλι εξελίσσεται η ενδεχόμενη μεταγραφή του Ρανταμέλ Φαλκάο στη Γιουβέντους!

Ο πρόεδρος της «γηραιάς κυρίας» θεωρεί προσωπικό του στοίχημα την ολοκλήρωση της μεγάλης μεταγραφικής κίνησης, θεωρώντας πως ο Κολομβιανός επιθετικός θα απογειώσει την επίθεση της ομάδας του.

Ο Φαλκάο αγωνίζεται δανεικός από τη Μονακό στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η αποχώρησή του από τους «κόκκινους διάβολους» θεωρείται δεδομένη, όπως και η παραχώρησή του από τους Μονεγάσκους, οι οποίοι δεν μπορούν να αντέξουν το βάρος του συμβολαίου του, ενώ και οι ίδιος ο Κολομβιανός ποδοσφαιριστής δεν επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στη Γαλλία.

Ο Ανιέλι φέρεται να έχει έρθει ήδη σε επαφή με τον ατζέντη του Φαλκάο, από τον οποίο ζήτησε να διευθετήσει τις λεπτομέρειες και να προχωρήσει το συντομότερο την υπόθεση, γνωρίζοντας πως το κόστος είναι μεγάλος.

Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση ο Ιταλός παράγοντας θα πρέπει να περιμένει τη λήξη της περιόδου, καθώς μέχρι τότε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει το δικαίωμα να καταθέσει τα 60 εκατομμύρια που προβλέπονται ως ρήτρα αγοράς και να αποκτήσει τα δικαιώματά του.

Επιδίωξη του Αντρέα Ανιέλι είναι να κλείσει από τώρα τη συμφωνία με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ώστε να αποφύγει τον ανταγωνισμό με τους υπόλοιπους «μνηστήρες» και να επικεντρωθεί στον διακανονισμό για τα ανταλλάγματα που θα δώσει στη Μονακό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα