Ο Αντσελότι ζήτησε την παραμονή του Κεντίρα!

Το «γαϊτανάκι» με τις… ήξεις – αφίξεις του Σάμι Κεντίρα στη Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως θα συνεχιστεί και τον Ιανουάριο! Αιφνιδιάζοντας τους πάντες, ο Κάρλο Αντσελότι απαίτησε από τη διοίκηση της «βασίλισσας» να διατηρήσει τον Γερμανό μέσο στο δυναμικό της ομάδας!

Ανατροπή στην… ανατροπή και κόντρα ανατροπή έχουμε στην υπόθεση του Σάμι Κεντίρα, ο οποίος παρακολουθεί όσα διαδραματίζονται γύρω του και αδυνατεί να δώσει μία… σοβαρή ερμηνεία! Ο διεθνής Γερμανός ήταν να παραχωρηθεί με μεταγραφή το καλοκαίρι και μάλιστα έφτασε μία ανάσα από την Άρσεναλ. Τελικά, η Ρεάλ έκανε πίσω, μετά τις ευθείες βολές του Κριστιάνο Ρονάλντο κατά της πολιτικής που ακολουθεί ο πρόεδρος της ομάδας, Φλορεντίνο Πέρεθ, στο μεταγραφικό μέτωπο. Η πώληση αρκετών παικτών που αγωνίζονταν στη βασική ενδεκάδα θεωρήθηκε αποδυνάμωση, με αποτέλεσμα ο Πέρεθ να μην ρισκάρει περαιτέρω, προκαλώντας ακόμη περισσότερες συζητήσεις και κριτική.

Ο Κεντίρα έμεινε στη Μαδρίτη, η ζωή συνεχίστηκε, αλλά δεν άργησαν να ξεκινήσουν και πάλι τα σενάρια περί αποχώρησής του. Ο διεθνής Γερμανός εμφανίζεται δυσαρεστημένος στη Ρεάλ, καθώς δεν αγωνίζεται όσο θέλει, ενώ παρουσιάζεται να έχει συμφωνήσει ήδη με την Μπάγερν Μονάχου, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στους Βαυαρούς του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Όλα αυτά είχαν θεωρηθεί δεδομένα το προηγούμενο διάστημα. Ο Κάρλο Αντσελότι όμως, είχε διαφορετική άποψη. Σε ένα είδος mind game επιπέδου… Μουρίνιο, ο Ιταλός τεχνικός ενημέρωσε τη διοίκηση της Ρεάλ πως επιθυμεί την παραμονή του Κεντίρα στο ρόστερ της ομάδας και ειδοποίησε τον ατζέντη του διεθνούς Γερμανού μέσου, ότι είναι διατεθειμένος να προτείνει νέο συμβόλαιο στον πελάτη του! Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές, οι δύο πλευρές έχουν ήδη ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις και μάλιστα διέρρευσαν λεπτομέρειες της πρότασης! Σύμφωνα με τις διαρροές, καταρχήν ο Σάμι Κεντίρα δεν έχει υπογράψει προσύμφωνο με καμία ομάδα, ενώ η προσφορά της Ρεάλ ανέρχεται σε 4 εκατομμύρια το χρόνο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα