«Ο Αντσελότι τα άλλαξε όλα»

Τι κι αν είναι συμπατριώτες και πέρασαν μαζί τρία χρόνια συνεργασίας στη Ρεάλ Μαδρίτης; Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φαίνεται ότι έχει πολλά μαζεμένα στον Ζοσέ Μουρίνιο και δεν τον ξέχασε ούτε τώρα που κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του Champions League.

Ο άσος της «βασίλισσας» θέλοντας να εξηγήσει τις διαφορές σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν που οι «μερένχες» έφταναν μέχρι τον ημιτελικό, τόνισε ότι η έλευση του Κάρλο Αντσελότι τα άλλαξε όλα και ειδικά τη νοοτροπία της ομάδας καθώς τώρα παίζει πάντα για τη νίκη, αφήνοντας σαφείς αιχμές για τον πρώην προπονητή του.

«Επιτέλους φτάνουμε σε τελικό! Δεν ήταν εύκολο, όμως το γρήγορο τέρμα μας… έλυσε τα χέρια.

Ήξερα πως απείχα ένα γκολ από το ρεκόρ και η αλήθεια είναι πως το έψαχνα. Όλη η ομάδα μου με βοήθησε πολύ, ειδικά ο Μπέιλ με την τρομερή πάσα του! Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που τα κατάφερα, αλλά αυτό που θέλω πάνω από όλα, είναι να κατακτήσω την διοργάνωση.

Βέβαια, ο Πορτογάλος δεν παρέλειψε να αφήσει και μερικά υπονοούμενα για τον Μουρίνιο, αφού όπως είπε: «Αξίζαμε να πάμε σε έναν τελικό. Φτάσαμε 3 φορές στα ημιτελικά, αλλά δεν περάσαμε. Πατάμε στην γη, είμαστε προσγειωμένοι. Ο Αντσελότι τα έχει αλλάξει όλα φέτος, ειδικά την νοοτροπία. Παλεύουμε για την νίκη σε κάθε ματς, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος. πάμε για να κατακτήσουμε τον τίτλο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα