Ο Απόλλωνας κυνηγάει τον υποβιβασμό της Βέροιας!

 

Μόδα έχει γίνει το… έννομο συμφέρον στο ελληνικό ποδοσφαιρικό χάρτη. Ως γνωστόν, για να παρέμβει ένα φυσικό πρόσωπο ή μία ΠΑΕ στην  ΕΠΟ, στο CAS, στην UEFA ή οπουδήποτε αλλού πρέπει να έχει έννομο συμφέρον και φαίνεται ότι προς αυτόν τον άξονα κινείται και ο Απόλλωνας Αθηνών.

Η διοίκηση της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» πρόκειται από ώρα σε ώρα να προσφύγει στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, πριν αυτή εκδικάσει εκ νέου την υπόθεση της Βέροιας, δηλαδή πριν από την ερχόμενη Δευτέρα που θα κληθούν στο Γουδή οι Γεωργέας, Καλαϊτζίδης, Καφές και Καογέρης.

Οι «μπλε» ισχυρίζονται πως η Βέροια πρέπει να υποβιβαστεί και να αγωνιστούν στη θέση της ως τρίτοι των Play Off της Football League, ωστόσο στα καταστατικά των δύο πρώτων κατηγοριών του ελληνικού πρωταθλήματος θα πρέπει να ψάξει εις βάθος ένας νομικός για να καταλήξει στο αν δικαιούται τη θέση της ομάδας που υποβιβάζεται για μη αγωνιστικούς λόγους να την πάρει ομάδα από τη δεύτερη κατηγορία, ή ομάδα από τη Super League που υποβιβάστηκε (στην περίπτωσή μας ο Λεβαδειακός).

Μπλέξιμο, δηλαδή, κάτι αναμενόμενο, αφού εδώ και κάποια χρόνια, κυρίως λόγω των παλινωδιών της ΕΠΟ, οι βαθμολογίες κατοχυρώνονται εν μέσω διαμαρτυριών και οι προκηρύξεις γίνονται κουρελόχαρτα ανάλογα με τα συμφέροντα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα