Ο απόλυτος οδηγός διασκέδασης: Μπουζούκια by night 2016

Μήνες τώρα είχαν αρχίσει να «μαγειρεύονται» τα καλλιτεχνικά «παντρέματα» που θα μας κρατήσουν συντροφιά στη διασκέδαση τον φετινό χειμώνα. Αν και φέτος παρατηρείται το πρωτοφανές φαινόμενο, να έχουν μείνει εκτός νυχτερινού χάρτη πολλά μεγάλα ονόματα του πενταγράμμου, υπάρχουν και αυτοί που προνόησαν εγκαίρως, κλείνοντας εγκαίρως συνεργασίες-έκπληξη.

Τα σχήματα που αναμένεται να κάνουν το μεγάλο μπαμ και είναι ήδη sold out πριν καν ακόμα ξεκινήσουν, είναι αυτό του Βασίλη Καρρά με τον Νότη Σφακιανάκη στο Teatro, αλλά και του Σάκη Ρουβά με την Πάολα στο «Κέντρο Αθηνών».

Ο Νίκος Οικονομόπουλος συναντάει τον Στέλιο Ρόκκο όπου θα ενώσουν τις δυνάμεις τους στο «Fever», όπως επίσης και η Νατάσσα Θεοδωρίδου με τον Χρήστο Μενιδιάτη στο «Φωταέριο». Ακριβώς δίπλα τους, στον «Βοτανικό» θα ξεκινήσει τις εμφανίσεις του ο Μάκης Δημάκης στην παρθενική του εμφάνιση στη νυχτερινή Αθήνα, ενώ ο Κωνσταντίνος Αργυρός παραμένει στο «Φαντασία» μαζί με την Ελένη Φουρέιρα και τον Πέτρο Ιακωβίδη.

Ως το απόλυτο ερωτικό σχήμα περιγράφουν τη συνεργασία της Πέγκυς Ζήνα και του Γιάννη Πλούταρχου στο «Posidonio», ενώ για μία ακόμη χρονιά ο Νίκος Βέρτης ετοιμάζεται να σολάρει σε έναν ολοκαίνουργιο νυχτερινό χώρο που ετοιμάζεται για εκείνον, κάπου στην Πέτρου Ράλλη, ιδιοκτησίας του επιχειρηματία των «Romeo», Τάκη Γιγουρτάκη.

Στην «Ιερά Οδό» αναμένουμε τον Γιάννη Πάριο με τη Μελίνα Ασλανίδου και τους Stavento, ενώ ο Πάνος Κιάμος παραμένει στο καλλιτεχνικό του πόστο στο Club 22, που φέτος θα συμπράξει επί σκηνής με τον Νίκο Κουρκούλη. Στο «Έναστρον» συναντάμε τον Γιώργο Μαζωνάκη με την Έλενα Παπαρίζου, ενώ στο «Frangelico» συνεχίζουν την επιτυχία του καλοκαιριού ο Γιώργος Γιαννιάς με τη Λένα Παπαδοπούλου και τον Σάκη Αρσενίου.

Σε πιο έντεχνους ρυθμούς θα κινηθεί ο «Διογένης» όπου θα λάμψουν επί σκηνής του ο Διονύσης Σαββόπουλος με την Ελένη Βιτάλη, τη Γλυκερία, τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και τον Γιάννη Ζουγανέλη. Ο Γιώργος Τσαλίκης επιστρέφει στο «Caramela», μαζί με τον Κυριάκο Κυανό και τη Χριστίνα Κολέτσα, ενώ απέναντί τους στη Λεωφόρο Συγγρού και πιο συγκεκριμένα στο «Premiera» κάνει comeback στις πίστες ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος, έχοντας στο πλευρό του τον Γιάννη Τάσσιο και τη Φανή Αβραμίδου. Λίγο παρακάτω, στις «Νότες» βλέπουμε τον Γιώργο Δασκουλίδη με τον  Πέτρο Ίμβριο, την Ελένη Καρουσάκη και τη Σαμπρίνα, ενώ στη «Πύλη Αθηνών» το απόλυτο λαϊκό πρόγραμμα διασκέδασης υπόσχονται ο Δημήτρης Κοντολάζος, ο Γιώργος Δασκαλάκης, η Γωγώ Ρωμαίου και ο Ματθαίος Γιαννούλης.

Σε λαϊκούς ρυθμούς θα κινηθεί και το North Stage (πρώην Έμπατη) στην Κηφισιά, όπου ο Χάρης Κωστόπουλος συνεργάζεται για πρώτη φορά με τηνΧρύσπα. Στον «Κόμβο» Κηφισιάς, ο Θέμης Αδαμαντίδης με τον Αλέκο Ζαζόπουλο υπόσχονται να κάνουν τη διασκέδαση γένους αρσενικού.

Στην αντίπερα όχθη, στην πιο μοντέρνα και κλαμπάτη, ο Stan ετοιμάζεται για τη μεγάλη του πρεμιέρα στην «Αυτοκίνηση», ενώ για μία ακόμη χρονιά επιστρέφει στο Acro ο Γιώργος Σαμπάνης. Για έκτη συνεχή χρονιά ο Διονύσης Σχοινάς παραμένει πιστός στο «4711» στο Κολωνάκι, ενώ στο «BOX» θα «τσιμπάνε» μουσικά οι «Μέλισσες». Η Άννα Βίσση επιστρέφει στο καλλιτεχνικό της στέκι στο «Hotel Ερμού», ενώ η Έλλη Κοκκίνου με τον Νίνο ξεκίνησαν τις εμφανίσεις τους στο «Cabaret Romeo», από όπου θα παρελάσουν και άλλα ονόματα όλο τον χειμώνα.

Μια μεγάλη έκπληξη στη διασκέδαση ετοιμάζει και ο Λευτέρης Πανταζής που αναμένεται να ανακοινωθεί από μέρα σε μέρα, αφού μόλις επέστρεψε από ένα μεγάλο tour συναυλιών στην Αμερική.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα