Ο Ατρόμητος μοίρασε… χαμόγελα στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της μεγάλης «οικογένειας» του Ατρόμητου επισκέφθηκε το βράδυ της Δευτέρας (18/12) αντιπροσωπεία της ομάδας του Περιστερίου για να μοιράσει χαμόγελα, αισιοδοξία, ελπίδα σε παιδιά που διδάσκονται αξίες όπως η ισότητα, η αξιοπρέπεια, ο σεβασμός, η συνεργασία!

Την αποτελούσαν η Α’ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος & Διευθύνουσα Σύμβουλος Κάτια Κοξένογλου μαζί με τους ποδοσφαιριστές Χαβιέρ Ούμπιντες, Κυριάκο Κιβρακίδη και Θόδωρο Βσσιλακάκη.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ για μια ακόμη φορά. Το «Χαμόγελο» είναι σαν την οικογένεια μας γιατί ερχόμαστε πολλά χρόνια και χαιρόμαστε κάθε φορά που βλέπουμε τα παιδιά να μεγαλώνουν και να προοδεύουν ζώντας μέσα σε εξαιρετικό περιβάλλον με πολύ φροντίδα και αγάπη» τόνισε η Κάτια Κοξένογλου και συνέχισε:

«Ο αθλητισμός είναι κομμάτι της κοινωνίας που δίνει πρότυπα στα μικρά παιδιά. Ο Ατρόμητος είναι πάντα κοντά σε κάθε έκφανση της κοινωνικής ζωής, έτσι αύριο θα βρεθούμε κοντά στους άπορους συμπολίτες μας με την επίσκεψη που θα κάνουν οι παίκτες μας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Περιστερίου».

Από την πλευρά τους οι τρεις ποδοσφαιριστές έδειξαν να απολαμβάνουν κάθε λεπτό που πέρασαν με τα παιδιά του «Χαμόγελου». Έπαιξαν μαζί τους, μοίρασαν δώρα και τους ευχήθηκαν να περάσουν τις πιο όμορφες και χαρούμενες γιορτές!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα