Ο Βέλλιος πάνω απ’ όλους

 

Δεν έχει και τόση σημασία αν ο Απόστολος Βέλλιος βρίσκεται στη λίστα του Πάουλο Μπέντο ή του Βαγγέλη Μαρινάκη. Άλλωστε, το μέλλον του Πορτογάλου δεν είναι βέβαιο, ενώ είναι αποδεκτό να έχουν συγκεκριμένες προτιμήσεις οι ιδιοκτήτες των μεγάλων συλλόγων. Πρόκειται για ένα ικανότατο Έλληνα διεθνή επιθετικό σε σούπερ ηλικία (25), με εμπειρίες και σε καλή φόρμα και δεν χρειάζονται άλλες δικαιολογίες, είναι απόλυτα φυσιολογικό να αποτελεί στόχο.

Όλα δείχνουν πως σύντομα ο Ολυμπιακός θα καταθέσει επίσημη πρόταση στη Νότιγχαμ για τον Βέλλιο και το ποσό θα καλύπτει την αγγλική ομάδα. Εδώ που τα λέμε, η καλοκαιρινή του μετακόμιση στο νησί περιείχε μία υποψία πως πρόκειται απλά για ένα μικρό βήμα μέχρι να πάει στον Πειραιά, βήμα που έγινε την περίοδο που ο Βαγγέλης Μαρινάκης επεξεργαζόταν την εμπλοκή του με την Φόρεστ. Οι Άγγλοι θα βγουν ελαφρώς κερδισμένοι από το ντιλ και όλα καλά.

Ο Βέλλιος έχει μέχρι στιγμής έξι γκολ στην Championship, ένα πρωτάθλημα που είναι πιο δύσκολο, πιο απαιτητικό και πιο επίπονο από πολλές… πρώτες κατηγορίες στην Ευρώπη. Πέρσι, σε έναν ελλιπέστατο και αντιπαραγωγικό Ηρακλή είχε 13 γκολ και 3 ασίστ σε 32 συμμετοχές.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα