Ο «Βασιλιάς» της «Βασίλισσας»

Στην Ίμπιζα στο γνωστό γιοτ μαζί με τους φίλους του βρίσκεται αυτές τις μέρες ο Κριστιάνο Ρονάλντο για ολιγοήμερες διακοπές, λίγες μέρες πριν ενσωματωθεί με στην Εθνική Πορτογαλίας εν’ όψει του Euro.

Ωστόσο, οι ατζέντηδες του την ίδια ώρα κανονίζουν τα του συμβολαίου του με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αφού έχει συμφωνήσει εδώ και καιρό να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Βασίλισσα. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα αγωνίζεται για τέσσερα ακόμη χρόνια στη Βασίλισσα με ετήσιες απολαβές 20.000.000 ευρώ. Το συμβόλαιο είχε ισχύ μέχρι το 2017 και επεκτείνεται μέχρι το 2020.

Όλες οι κουβέντες που γίνονταν για τυχόν επανεγκατάστασή του στο Μάντσεστερ ή μετακόμιση στο Παρίσι ακούγονταν τώρα ως ανέκδοτα! Ο Ρονάλντο είχε πάντα ως πρώτη επιλογή την παραμονή του στη Μαδρίτη και δε θα μπορούσε να του χαλάσουν την επιθυμία οι περσινές αποδοκιμασίες ή το φετινό συναπάντημα με τον Ράφα Μπενίτες που τον έβγαλε έξω από τα νερά του για λίγους μήνες.

Μένει να δούμε αν θα καταφέρει για όγδοη συνεχόμενη φορά να ξεπεράσει τα 50 γκολ, ένα επίτευγμα μοναδικό, κάτι για το οποίο καυχήθηκε σε προ ημερών συνέντευξή του. Αλλά εδώ που τα λέμε, τα προσωπικά του επιτεύγματα είναι τόσο πολλά που δεν έχει νόημα να τα αναφέρουμε όλα. Σε 798 επίσημα ματς με Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης και Εθνική Πορτογαλίας έχει 543 γκολ! Είναι πρώτος σκόρερ στο Champions League. Πρώτος σε χατ-τρικ στην Ισπανία. Ο μόνος με 40 και πλέον γκολ σε δύο συνεχόμενα αναγνωρισμένα επαγγελματικά πρωταθλήματα. Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που έχει σκοράρει σε όλα τα λεπτά ενός επίσημου ποδοσφαιρικού αγώνα. Πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στο ισπανικό πρωτάθλημα…

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα