Ο Βλάχος…απορεί με κάποιες ομάδες

Τούρμπο ήταν ο Βαγγέλης Βλάχος στη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα της Καλλονής στην Κρήτη με τον Πλατανιά. Ο προπονητής του συλλόγου από τη Μυτιλήνη, ούτε λίγο, ούτε πολύ, υπονόησε πως ομάδες μετατρέπονται σε ομαδάρες για ανεξήγητους λόγους:

«Μετά την Βέροια είναι η μόνη σύσταση που έχω κάνει στους παίκτες μου και τους λέω καθημερινά… Έχει την τάση αυτό το φοβερό πρωτάθλημα, το ελληνικό, στον δεύτερο γύρο να μετατρέπεται σε ένα από τα κορυφαία της Ευρώπης όπως είναι της Premier League, της Primera Divizion, του Campionato δηλαδή τραγικά πράγματα και ομαδούλες να μετατρέπονται σε Μπαρτσελόνα και να κερδίζουν τα παιχνίδια και να κάνουν πορείες αντάξιες του μόνιμου πρωταθλητή Ολυμπιακού».

Ο Βαγγέλης Βλάχος αναφέρθηκε και στο κατά πόσο νιώθει βέβαιος για την παραμονή της ομάδας του:  «Ευτυχώς που εμείς έχουμε πάρει κάποιους βαθμούς και μπορεί να είμαστε κάπως ήσυχοι, όχι ακόμα. Όλοι θεωρούν ότι έχει λήξει η ιστορία αυτή με την παραμονή αλλά εγώ κρατάω “μικρά καλάθια”. Ξέρετε κάτι, είδατε τι είπα πριν. Τα έχουμε χαμένα, δεν βγάζεις άκρη σε αυτό το πρωτάθλημα. Λέγαμε όλοι και εγώ σαν φίλαθλος πριν έρθω στην Καλλονή νόμιζα ότι στους 35, στους 33, στους 34 σε αυτό το πρωτάθλημα θα έχει σωθεί κάθε ομάδα. Τώρα κερδίζουν όλες οι ομάδες εκτός έδρας σε δύσκολα παιχνίδια. Κρατάω μικρό καλάθι. Μακάρι να έχουν φτάσει, όλοι λένε ότι έχουν φτάσει, εγώ είμαι διστακτικός»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα