Ο Βραζιλιάνος Ενρίκε στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ

Ο τραυματισμός του Ρικάρντο Κόστα έχει προκαλέσει κενό στο κέντρο της αμυντικής γραμμής στον ΠΑΟΚ, γεγονός που υποχρεώνει τον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου, Φρανκ Άρνεσεν, να αναζητήσει λύσει, έστω και προσωρινές, ώστε να καλύψει τις ανάγκες της ομάδας.

Μία περίπτωση που εξετάζεται σοβαρά αφορά τον Βραζιλιάνο στόπερ της Νάπολι, Ενρίκε Αντριάνο Μπας, ο οποίος αποκτήθηκε από τον ιταλικό σύλλογο το 2014, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει μία θέση στο βασικό σχήμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης, ο ύψους 1,85μ αμυντικός προτάθηκε στον Φρανκ Άρνεσεν. Μετά από συζήτηση που είχε ο Δανός με τον τεχνικό της ομάδας, Ιγκόρ Τούντορ, η περίπτωση του Βραζιλιάνου προκρίθηκε και ξεκίνησαν ήδη οι πρώτες διερευνητικού τύπου επαφές με τη διοίκηση της Νάπολι. Από τις πρώτες συζητήσεις, προέκυψε ότι ο παίκτης είναι δυνατό να παραχωρηθεί δανεικός, γεγονός που βολεύει τον ΠΑΟΚ, καθώς η ομάδα της Θεσσαλονίκης αναζητεί μία προσωρινή λύση.

Ο Ενρίκε έχει αγωνιστεί στις Κοριτίμπα, Παλμέιρας, Μπαρτσελόνα, Μπάγερ Λεβερκούζεν, Ρασίγκ Σανταντέρ, ενώ είναι διεθνής έξι φορές με την Εθνική ομάδα της Βραζιλίας.

Την ίδια στιγμή, ο Φρανκ Άρνεσεν αναζητά έναν επιτελικό χαφ, ο οποίος θα δώσει ώθηση στη μεσαία γραμμή και θα οργανώσει το παιχνίδι της ομάδας. Εξετάζονται αρκετές περιπτώσεις, γίνονται επαφές και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις, καθώς το συγκεκριμένο ζήτημα επείγει περισσότερο από εκείνο του αμυντικού.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα